четвъртък , 27 април 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / България избира / Би Ай Ти поставя кандидатите за президент под кръстосан огън
TRAICHO_ANONS картинка

Би Ай Ти поставя кандидатите за президент под кръстосан огън

Би Ай Ти ви представя за първи път в българския ефир един различен поглед на кандидатите за президент. Очаквайте класически кръстосан огън (crossfire) в ефира на Би Ай Телевизия в следващите дни. Ще видите кандидатите за „Дондуков“ 2 от различен ъгъл. Претендентите ще седнат срещу трима журналисти. Домакин на разговора ще бъде Илия Вълков от Би Ай Ти.

Жребий в ефир ще определи кой ще бъде говорител на опонентите и на привържениците на кандидата. Силвия Великова от БНР и главният редактор на Ureport Емилия Милчева ще са готови да играят и двете роли.

„Има определени правила, които ще работят по време на всеки разговор. Те ще бъдат предопределена от два плика“, разказа колегата Илия Вълков, който показа и двата плика. „Ще се опитвам да следя дали Силвия Великова и Емилия Милчева спазват своите роли. Идеята е не кандидатът да бъде подложен на кръстосан разпит, а реално и честно да представи своята програма, ако бъде избран“, добави Вълков.

Всеки кандидат ще бъде питан по актуални въпроси и политически теми, свързани с външна и вътрешна политика, НАТО и ЕС, отношенията на България с Русия и Турция и много други, подчерта Вълков.

Той обясни, че ще има и въпроси на наши сънародници, които живеят в чужбина. Разговорите ще бъдат в рамките на един час. „Няма да използваме хронометър, който обикновено притиска гостите в тези разговори. Няма да има сблъсък между кандидати. Ще се опитаме да зададем чести въпроси, за да получим максимално честни отговори“, добави Вълков.

Задавате въпросите си на сайта на телевизията www.bitelevision.com и на страницата ни във фейсбук.

Още тази вечер на горещия стол срещу журналистите Илия Вълков, Силвия Великов и Емилия Милчева ще седне кандидатът за президент Трайчо Трайков, издигнат от Реформаторския блок. Той ще бъде подложен на кръстосан огън и очаква въпросите ви.

Ще видите и останалите кандидати в ефира на Би Ай Ти – Пламен Орешарски, Красимир Каракачанов, Цецка Цачева, Ивайло Калфин, Румен Радев и Татяна Дончева.

Вижте също

izboridve

Избори 2017 – първи данни, анализи и коментари след края на изборния ден

Би Ай Ти ви предлага специалното изборно студио в деня на парламентарните избори с водещи …