петък , 15 декември 2017
Начало / Новини / Би Ай Ти новините в изборния ден – емисия в 19:30 ч.

Би Ай Ти новините в изборния ден – емисия в 19:30 ч.

Изборният ден в страната премина с редица сигнали за нарушения. Право на глас имат над шест милиона и 810 хиляди души. Към 17 часа избирателната активност е малко над 42 процента.

До ранния следобед в Столипиново беше отчетена най-ниската избирателна активност от всички други райони на града. Около секциите в квартала се забелязваха лица, които наблюдаваха кой излиза и влиза в учебните заведения. Никой от гласуващите обаче не признава да са му предлагали пари за вота.

Златимир Йочев разказа, че спокойно протича гласуването в Кърджали. Той проследи тръгването на автобусите с хора с българско и турско гражданство, които след вота се връщат в Турция.

102-годишен мъж гласува днес в смолянското село Буката. Столетникът от години не пропуска избори. Кореспондентът ни Константин Славов ни среща с него.

Гласуването в Обединеното кралство тече без проблеми и големи опашки. Във Великобритания има разкрити 58 секции за гласуване, а към 17 часа българско време близо 11 хиляди души бяха пуснали бюлетина.

Вижте всички по-важни новини към 19:30 ч. в следващото видео:

Вижте също

Цацаров поиска ново изслушване на Бойко Рашков, 4-ма тийнейджъри загинаха, 24 са ранени при удар между училищен автобус и влак във Франция и още от късните новини на БиАйТи на 14 декември

Главният прокурор поиска съвместно заседание на Комисията за контрол над службите за сигурност и специалните …