петък , 20 юли 2018
Начало / Новини / Би Ай Ти новините на 9 юни – централна емисия с Петя Кертикова

Би Ай Ти новините на 9 юни – централна емисия с Петя Кертикова

Почина командирът на вертолета, който падна при учения в Черно море. Това е капитан Георги Анастасов, на 38 години. Информацията съобщи началникът на щаба на Военно- морските сили – капитан първи ранг Георги Пенев.

Ученик в девети клас преби учителка. Инцидентаът стана вчера следобед в столичното 81-во средно училище „Виктор Юго“ в квартал „Младост“. Инцидентът става по време на час по английски език пред очите на ученици в седми клас.

Първи парлламентарен контрол за премиера Борисов. По традиция между ГЕРБ и опозицията от БСП се заплете спор.

Автобус на градския транспорт в София се самозапали и напълно изгоря. В него не е имало пътници. Инцидентът стана на обръщалото на линия девет недалеч от зеленчуковата борса в квартал „Слатина“. Шофьорът не е пострадал.

Край на водния режим в Хасково. Седмица след въвеждането му днес той беше отменен. Причината е, че здравното министерство разреши пускането на шест от спрените кладенци заради допустими стойности на уран в тях.

Tежки обвинения срещу американския президент отправи вече бившият директор на Федералните служби на вчерашното изслушване в американския сенат. Джеймс Коми обвини Доналд Тръмп в лъжа и каза, че е бил уволнен, заради разследването на руската намеса в американските избори.

За 39-та поредна година в едно малко градче в сърцето на Охайо ще се проведе фестивал в памет на американския журналист Джанюариъс Макгахан. На него ще присъства и Елена Хотинова, която вече е в Охайо.

Подробности по тези и другите най-важни новини и събития вижте в следващото видео!

Вижте също

НАТО иска увеличаване на разходите за отбрана. Тръмп обвини Германия, че е „пленник“ на Русия

НАТО ще увеличи разходите си за отбрана. Това съобщи генералният секретар Йенс Столтенберг днес на …