събота , 24 юни 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Новини / Би Ай Ти новините на 9 юни – централна емисия с Петя Кертикова
centralna

Би Ай Ти новините на 9 юни – централна емисия с Петя Кертикова

Почина командирът на вертолета, който падна при учения в Черно море. Това е капитан Георги Анастасов, на 38 години. Информацията съобщи началникът на щаба на Военно- морските сили – капитан първи ранг Георги Пенев.

Ученик в девети клас преби учителка. Инцидентаът стана вчера следобед в столичното 81-во средно училище „Виктор Юго“ в квартал „Младост“. Инцидентът става по време на час по английски език пред очите на ученици в седми клас.

Първи парлламентарен контрол за премиера Борисов. По традиция между ГЕРБ и опозицията от БСП се заплете спор.

Автобус на градския транспорт в София се самозапали и напълно изгоря. В него не е имало пътници. Инцидентът стана на обръщалото на линия девет недалеч от зеленчуковата борса в квартал „Слатина“. Шофьорът не е пострадал.

Край на водния режим в Хасково. Седмица след въвеждането му днес той беше отменен. Причината е, че здравното министерство разреши пускането на шест от спрените кладенци заради допустими стойности на уран в тях.

Tежки обвинения срещу американския президент отправи вече бившият директор на Федералните служби на вчерашното изслушване в американския сенат. Джеймс Коми обвини Доналд Тръмп в лъжа и каза, че е бил уволнен, заради разследването на руската намеса в американските избори.

За 39-та поредна година в едно малко градче в сърцето на Охайо ще се проведе фестивал в памет на американския журналист Джанюариъс Макгахан. На него ще присъства и Елена Хотинова, която вече е в Охайо.

Подробности по тези и другите най-важни новини и събития вижте в следващото видео!

Вижте също

Mareschki

Главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета на лидера на партия „Воля“ Веселин Марешки

Главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета на лидера на партия „Воля“ Веселин Марешки и на …