вторник , 19 юни 2018
Начало / Новини / Би Ай Ти новините на 8 юни – късна емисия с Петя Кертикова

Би Ай Ти новините на 8 юни – късна емисия с Петя Кертикова

Скандални разкрития за намесата на Русия в американските избори. Тема номер едно в Америка днес е изслушването на бившия директор нa ФБР Джйемс Коми. В центъра на вниманието – дали американският държавен глава Доналд Тръмп се е опитал да повлияе на разследването на руската намеса в президентските избори през миналата година. На живо от студиото ни в Чикаго – Ралица Василева с последното по темата.

Ключови избори във Великобритания, която гласува предсрочно за парламент. Как протича вотът – на живо от Лондон от журналиста Коста Стефанов.

Процедурата за получаване на българско гражданство стана пореден повод за скандал в парламента. Какво накара депутати от „Воля“ и „Обединени патриоти“ да си разменят обвинения за некомпетентност.

Как да се справим с агресивните шофьори на пътя. Повод е поредният случай на агресия на пътя в Америка, когато след спречкване между двама шофьори единият е бил намушкан с нож. Инцидентът е станал в град Трой, щата Мичиган. Как да останем в безопасност на пътя – отговор потърси нашият репортер Мирослав Балабанов, който се намира на една от най-оживените улици в Чикаго – емблематичното „Мичиган авеню“.

Гледайте тези и други новини от късната ни емисия на 8 юни:

Вижте също

Парламентът в Скопие обсъжда „Северна Македония“

Днес договорът за промяната на името на Македония влиза за обсъждане в парламента в Скопие. …