сряда , 21 март 2018
Начало / Новини / Би Ай Ти новините на 7 юни – късна емисия с Петя Кертикова

Би Ай Ти новините на 7 юни – късна емисия с Петя Кертикова

Осем души бяха задържани в София за подкупи и продажба на шофьорски книжки при акция на ГДБОП в ДАИ-София. Сградата на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ е запечатана. Иззети са документи и компютри. Репортерът ни Илияна Шишкова на живо от сградата на ДАИ с подробности за операцията.

Самолет кръжа 40 минути над София без да може да кацне заради гръмотевичната буря, която се изви над столицата. Силен дъжд и градушка се изсипаха над града днес. Бурята не причини материални щети, но сериозно затрудни движението по основни пътни артерии.

Главният прокурор Сотир Цацаров категорично се противопостави на идеята прокуратурата да бъда извадена от съдебната система. Това стана ясно след срещатата на обвинител номер едно с президента Румен Радев. Идеята за радикалната промяна е на председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов. Срещата обобщава репортера ни Константин Динчев.

Шефове от американското разузнаване са на изслушване пред Сената. На дневен ред е законът за външно разузнаване, но сенаторите се фокусираха върху на намесата на Русия в президентските избори през миналата година. На живо от студиото ни в Чикаго – Ралица Василева, която следи изслушванията.

На прага сме на сезона на ваканциите. Съвсем скоро много хора ще се запътят към любимите дестинации, за да си починат. Със зачестилите терористични атаки, обаче, се пораждат и притеснения при избора. Репортерът ни в Чикаго Мирослав Балабанов провери дали нашите сънародници от другата страна на Океана се страхуват да пътуват.

Гледайте тези и още новини в късната емисия на Би Ай Ти:

Вижте също

„Пирогов“ с оздравителен план от април – ще се съкращават дублиращи клиники, но не и персонал

Министерството на здравеопазването представи на ръководството на „Пирогов” плана за финансово оздравяване на лечебното заведение. …