понеделник , 21 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Новини / Би Ай Ти новините на 4 август – късна емисия
NEWS_KUSNA

Би Ай Ти новините на 4 август – късна емисия

Бившият шеф на КТБ Цветан Василев е наел американска адвокатска фирма, която да го представлява. Ралица Василева разговаря с американския адвокат на банкера Джозеф Огъстин. Цялото интервю може да гледате утре – 5 август, в предаването „Хайд парк“ от 9 ч.

До сблъсъци с полицията се стигна при протест заради екозона край Калиакра. Има и ранени, след като напрежението ескалира при демонстрация в центъра на Каварна.

Нов развой около разследването за руска намеса в американските избори миналата година. Специалният прокурор Робърт Мюлър е свикал екип от съдебни заседатели, който да определи има ли основание за започване на дело.

Проверки на изхвърлянето на битовите отпадъци правят властите в София. Следи се както за работата на фирмите, които извозват отпадъците, така и за действията на гражданите – как и какво изхвърлят. Какво трябва да знаем преди да пуснем боклука в контейнера, разказва репортерът ни Марио Спасов.

Подробности по тези и други новини от 4 август – вижте в следващото видео!

Вижте също

ico

И спортният свят скърби за жертвите в Барселона. Стоичков отправи специално послание към жителите на града

Целият спортен свят изказа съпричастност към трагедията в Барселона. Най-напред каталунският футболен клуб изрази дълбоката …