сряда , 26 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Новини / Би Ай Ти новините на 3 май – обедна емисия
OBEDNI

Би Ай Ти новините на 3 май – обедна емисия

До края на деня официално ще бъдат съобщени имената на министрите от кабинета Борисов 3. Очакванията бяха тази сутрин бъдещият премиер Бойко Борисов да обяви състава на кабинета в Народното събрание. Вместо това обаче бъдещите коалиционни партньори отново се събраха в централата на ГЕРБ.

Последното редовно заседание на министрите от служебното правителство, начело с премиера Герджиков, се проведе днес в Министерски съвет. Следобед кабинетът ще се събере на закрита среща за церемонията по предаване на властта утре. Днес служебното правителство прие и последните си решения.

Тревожна тенденция- смолянски ученици са играли в опасната игра „Син кит“. Това е установила Районна здравната инспекция в града в рамките на дейностите по отбелязване на Международния ден за безопасен интернет. Имало ли е опасност за децата ще ви разкажем в репортаж в централната емисия новини от 19:30 часа

Кампания „ДА на доброто, НЕ на насилието в училищата“ бори агресията в училищата в Гарбровска област. Целта на инициативата на областната управа е всяко учебно заведение да покаже добри примери, практики и методи, чрез които може да се намалят агресивните прояви сред учениците.

Европейската комисия засега няма да въвежда визов режим за американските граждани, въпреки скорошното гласуване на Европейския парламент. Евродепутатите искаха да бъдат върнати визите за целия Европейски съюз в отговор на визовия режим за Америка и Канада спрямо гражданите на България, и още четири страни.

Вижте по-важните новини към този час:

Вижте също

turcia

Турция и ЕС се разбраха споразумението за бежанците да остане в сила

Турция и ЕС се разбраха споразумението за бежанците да остане в сила, въпреки настоящите проблеми. …