четвъртък , 20 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Новини / Би Ай Ти Новините на 29 юни с Петя Кертикова
novini_1

Би Ай Ти Новините на 29 юни с Петя Кертикова

Петровден е! Българската православна църква почита паметта на Светите апостоли Петър и Павел.

Днес в 12 часа кметът на Асеновград Емил Караиванов ще се срещне с жители на града и представители на институциите. Поводът са протестите и напрежението, които избухнаха след инцидента на язовир „40 извора”. Вчера група плажуващи роми нападнаха с колове и мотики ученици, треньорите и родителите им. Децата са от отбора по канукаяк. Те са тренирали, когато възникнал конфликтът.

Бдение в подкрепа на Лозан Панов събра десетки граждани преди заседанието на Висшия съдебен съвет. Организацията беше извършена в социалните мрежи, след като стана ясно, че на заседанието на съвета ще бъде обсъден сигнал срещу председателя на Върховния касационен съд за нарушение на етичния кодекс на магистратите.

Собственици на моторни превозни средства и плавателни съдове масово регистрират возилата си в община Сухиндол! Причинатаниските данъчни такси, които местната управа поддържа през последните шест години. Мястото вече е известно като данъчен рай у нас, тъй като ставките са почти двойно пониски, а моделът е взаимстван от Германия. Повече по темата от кореспондентът ни Юлияна Цанкова.

Нова версия на спорната забрана за пътуване на американския президент Добалд Тръмп влиза в сила от днес.

Австралийският кардинал Джордж Пел и главен финансов съветник на папа Франциск беше обвинен в сексуално насилие над деца.

 

Вижте също

park

Откриха мъртъв вокала на „Линкин Парк“

Вокалистът на рок групата „Линкин парк” Честър Бенингтън е открит мъртъв в дома си в …