вторник , 16 януари 2018
Начало / Новини / Би Ай Ти новините на 28 юли – централна емисия

Би Ай Ти новините на 28 юли – централна емисия

Един човек е убит, а няколко са ранени при нападение с нож в супермаркет в Хамбург. Полицията е арестувала заподозрян, но мотивите му още не са ясни. Местните са предупредени да стоят у дома.

Автобус с руски туристи се запали тази сутрин в движение на пътя Черноморец – Бургас тази сутрин. За щастие няма пострадали пътници.

Тежък инцидент в центъра на Барселона. Най-малко 54 души пострадаха след като влак катастрофира на гара в испанския град.

България и Македония са на прага на исторически дипломатически акт с договора за добросъседство между двете страни. Мнозина политици в Скопие обаче изразиха недоверие към споразумението. Колко далеч е новото начало и ще бъде ли затворена окончателно страницата на езика на омразата? Отговорите потърси репортерът ни Цветин Филипов.

Българче се роди на борда на самолет. Малкият Николай проплака над Атлантическия океан по време на полет от Колумбия до Германия. И то на цели 11 800 м височина. Майката и детето са в добро здраве. За 52 години това е единайсетото дете, родено на борда на Луфтханза.

Подробности по тези и още новини от страната и света – вижте в следващото видео:

Вижте също

След избирането на Доналд Тръмп – рязко увеличение на молбите за американско гражданство

Рязко увеличение на молбите за получаване на американско гражданство. Имиграционните са затруднени и стотици хиляди …