понеделник , 21 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Новини / Би Ай Ти новините на 25 юли – централна емисия
novini

Би Ай Ти новините на 25 юли – централна емисия

Колегата журналист от Българската национална телевизия и водещ на сутрешния блок Иво Никодимов е бил нападнат в Борисовата градина в София. Трима непознати са го пребили в района и са избягали. Иво не е чул предупреждения и заплахи от извършителите на побоя. В момента Никодимов е в болница със счупен нос. Вижте повече подробности от репортера на Би Ай Ти Илияна Шишкова!

Микробус с българска регистрация катастрофира на магистрала в източната част на Унгария. Трима души са загинали. Има и ранени. Загиналите са румънски граждани. От местната полиция уточниха, че полски камион се е врязал в микробуса.

В напрегнатото ни ежедневие едно от предизвикателствата пред всяко семейство е да съвместява професионалните си ангажименти с отглеждането на дете. Законно ли е обаче в продължение на няколко часа малчуганът да остане сам без вниманието на възрастен и какви са наказанията? Темата провериха в България и Америка нашите репортери Марио Спасов и Елена Хотинова.

Подробности по тези и всички останали новини от страната и света вижте в следващото видео!

Вижте също

ico

И спортният свят скърби за жертвите в Барселона. Стоичков отправи специално послание към жителите на града

Целият спортен свят изказа съпричастност към трагедията в Барселона. Най-напред каталунският футболен клуб изрази дълбоката …