сряда , 18 юли 2018
Начало / Новини / Би Ай Ти новините на 24 март – обедна емисия

Би Ай Ти новините на 24 март – обедна емисия

Вълна от недоволство в последния ден от предизборната кампания. Около сто души с развети български знамена блокираха граничния пункт Малко Търново.
Земеделци и животновъди отново на протест с блокади на възлови магистрали.

Протестът в мина Оброчище приключии миньорите започнаха работа по график. Те успяха да постигнат заплатите им да бъдат увеличени със 158 лв.

Жертвите на терористичното нападение в Лондон вече са четири. От полицията съобщиха, че 75-годишен мъж е починал от раните си в болница, дадоха информация и за още двама арестувани. Така общият брой на задържаните става девет, след като един беше пуснат под гаранция.

Приключва предизборната кампания за предсрочните парламентарни избори. За вота в неделя са регистрирани 13 партии, 9 коалиции и 21 инициативни комитета. Отпечатани са над седем и половина милиона бюлетини. Точният брой на изборните секции у нас ще стане ясен утре. В чужбина са разкрити 371 секции в 70 държави.

От събота агитацията е забранена. Законът не позволява и оповестяването на резултатите от социолоцически проучвания до края на изборния ден. Има ли такива забрани и в други страни – провери Симона Костадинова.

Украинският президент ще поиска помощ от НАТО за разчистването на боеприпасите в склада, където избухна пожар.

Кандидатът за президент на Франция Франсоа Фийон обвини президента Франсоа Оланд, че е замесен в заговор за изтичане в медиите на уронващa престижа му информация. Според Фийон целта е да се подкопаят шансовете му да бъде избран на най-високия държавен пост.

Нови наказания не само за агресивни ученици, но и за родителите им предлагат от КТ „Подкрепа“. Според синдиката мерките трябва да залегнат в законодателството.

В изборния ден ще преместим часовниците с един час напред и ще спим с час по-малко. Така вече години наред всяка последна неделя на месец март преминаваме към лятното часово време.

Вижте също

НАТО иска увеличаване на разходите за отбрана. Тръмп обвини Германия, че е „пленник“ на Русия

НАТО ще увеличи разходите си за отбрана. Това съобщи генералният секретар Йенс Столтенберг днес на …

Един коментар

  1. Дървосекачът

    Следва да се отбележи ОтновоНеистовия брой ‘наши’ партии/коагулации и незнамквоси – 43 (Четиридесет И Три.), и то при ДоказаноНулева икономика и докъм 4-4.5М Реално живеещи у Нас…
    …т.е. Е Задължително да попогледнем колко има в Америка (САЩ, Канада) … Англия… Франция … Германия …и т.н. Водещи Държави, за Да проумеем че ‘наште’ (‘елит’/’избранници’) са ВсеСъщите махленски шмекери !

    …което Отново Ни адресира ЗА Двустъпковата . Нас. Всички. Заедно.