неделя , 23 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Новини / Би Ай Ти Новините на 24 февруари – обедна емисия
OBEDNI_NOVINI картинка

Би Ай Ти Новините на 24 февруари – обедна емисия

Повече от половината язовири в страната са в неизправно състояние и създават опасност от наводнение. 81 от тях са в предаварийно състояние, сочи проверка на прокуратурата

Започна предизборната кампания за парламентарните избори на 26 март в България.

Кандидатът за президент на Франция Марин льо Пен заяви, че е време да се приключи с Европейския съюз. Лидерът на крайнодесния Национален фронт води в допитванията и данните показват, че ще събере най-много гласове на първия тур.

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер заяви, че ще настоява за Европа на различни скорости. Според Юнкер в ЕС би трябвало да е по-лесно държави-членки да задълбочават своята интеграция в определени области, без цялата общност да следва примера им.

Убийството на Ким Чен-Нам, полубратът на севернокорейския лидер, е извършено със силно отровното вещество Ви Екс, което е признато за химическо оръжие. Това съобщи малайзийската полиция, като се позова на предварителен доклад на разследването.

Броени часове до шоуто на световноизвестния ни акробат Енчо Керязов в София. Благотворителният спектакъл събира звезди в цирковото изкуство от всички краища на планетата.

Вижте също

gabrovo

Клиентите на „Топлофикация Габрово“ още не са обезщетени за студената зима

Клиентите на „Топлофикация Габрово“, които зимата останаха на студено, все още не са компенсирани от …