четвъртък , 19 октомври 2017
Начало / Новини / Би Ай Ти Новините на 24 февруари – обедна емисия

Би Ай Ти Новините на 24 февруари – обедна емисия

Повече от половината язовири в страната са в неизправно състояние и създават опасност от наводнение. 81 от тях са в предаварийно състояние, сочи проверка на прокуратурата

Започна предизборната кампания за парламентарните избори на 26 март в България.

Кандидатът за президент на Франция Марин льо Пен заяви, че е време да се приключи с Европейския съюз. Лидерът на крайнодесния Национален фронт води в допитванията и данните показват, че ще събере най-много гласове на първия тур.

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер заяви, че ще настоява за Европа на различни скорости. Според Юнкер в ЕС би трябвало да е по-лесно държави-членки да задълбочават своята интеграция в определени области, без цялата общност да следва примера им.

Убийството на Ким Чен-Нам, полубратът на севернокорейския лидер, е извършено със силно отровното вещество Ви Екс, което е признато за химическо оръжие. Това съобщи малайзийската полиция, като се позова на предварителен доклад на разследването.

Броени часове до шоуто на световноизвестния ни акробат Енчо Керязов в София. Благотворителният спектакъл събира звезди в цирковото изкуство от всички краища на планетата.

Вижте също

Еврокомисар призна, че е била жертва на сексуално насилие

Еврокомисарят по въпросите за правосъдието и равенството между половете Вера Юрова призна, че е била …