четвъртък , 19 юли 2018
Начало / Новини / Би Ай Ти Новините на 22 февруари – обедна емисия

Би Ай Ти Новините на 22 февруари – обедна емисия

Изтеглиха жребия за поредните номера на бюлетините за предсрочния вот.

Софийският градски съд даде ход на делото срещу бившия министър на отбраната Николай Ненчев. Той ще отговаря за ремонта на руските изтребители МиГ-29.

Премиерът Огнян Герджиков възложи на финансовия министър Кирил Ананиев до следващата сряда да докладва, дали е възможно отпускането на великденски добавки за пенсионерите с най-ниски пенсии.

Продължава агресивното прилагане на имиграционните закони от страна на администрацията на Доналд Тръмп. Имиграционните вече имат зелена светлина да търсят, арестуват и депортират хора без статут, без значение дали те са извършили сериозни престъпления или не.

Членове на Синдиката към комунистическата партия излязоха на протест в Атина. Те настояват да бъдат спрени строгите икономии, на които правителството се съгласи след поредния кръг преговори с международните кредитори.

Лидери от цял свят, използват реч на омразата, която поражда страхове и с нея придават негативен облик на определени групи хора. Това показва последният доклад на правозащитната организация Амнести интернешънъл.

Копривщица получи официално сертификат за вписването на Събора на народното творчество в списъка на нематериалното културно наследство на ЮНЕСКО.

Американската космическа агенция се очаква да обяви тази вечер важни открития за планети извън Слънчевата система.

В Пакистан възраждат зимните спортове.

Вижте също

НАТО иска увеличаване на разходите за отбрана. Тръмп обвини Германия, че е „пленник“ на Русия

НАТО ще увеличи разходите си за отбрана. Това съобщи генералният секретар Йенс Столтенберг днес на …