петък , 24 март 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Новини / Би Ай Ти Новините на 22 февруари – обедна емисия
NOVINI_OBEDNA картинка

Би Ай Ти Новините на 22 февруари – обедна емисия

Изтеглиха жребия за поредните номера на бюлетините за предсрочния вот.

Софийският градски съд даде ход на делото срещу бившия министър на отбраната Николай Ненчев. Той ще отговаря за ремонта на руските изтребители МиГ-29.

Премиерът Огнян Герджиков възложи на финансовия министър Кирил Ананиев до следващата сряда да докладва, дали е възможно отпускането на великденски добавки за пенсионерите с най-ниски пенсии.

Продължава агресивното прилагане на имиграционните закони от страна на администрацията на Доналд Тръмп. Имиграционните вече имат зелена светлина да търсят, арестуват и депортират хора без статут, без значение дали те са извършили сериозни престъпления или не.

Членове на Синдиката към комунистическата партия излязоха на протест в Атина. Те настояват да бъдат спрени строгите икономии, на които правителството се съгласи след поредния кръг преговори с международните кредитори.

Лидери от цял свят, използват реч на омразата, която поражда страхове и с нея придават негативен облик на определени групи хора. Това показва последният доклад на правозащитната организация Амнести интернешънъл.

Копривщица получи официално сертификат за вписването на Събора на народното творчество в списъка на нематериалното културно наследство на ЮНЕСКО.

Американската космическа агенция се очаква да обяви тази вечер важни открития за планети извън Слънчевата система.

В Пакистан възраждат зимните спортове.

Вижте също

2017-03-22_205615

BiT Новините с Ралица Василева на 22 Март – Късна емисия

Нападател убива трима души в сърцето на Лондон, след което е застрелян от полицаи. Последното …