събота , 24 март 2018
Начало / Новини / Би Ай Ти Новините на 2 март – обедна емисия

Би Ай Ти Новините на 2 март – обедна емисия

Софийският апелативен съд потвърди наложената от Софийския градски съд мярка за неотклонение „задържане под стража“ на студента Йоан Матев. Той е задържан за убийството на 15-годишния Георги Игнатов в Борисовата градина преди две години.

Бившият български посланик в Съединените Щати Елена Поптодорова подаде оставка от Американския еврейски комитет, съобщи агенция Джей-Ти-Ей. От организацията посочват, че причините за оставката й са лични.

Камарата на лордовете на британския парламент ще забави активирането на член 50 от Лисабонския договор за излизане на страната от Европейския съюз. Те одобриха предложението на Лейбъристката партия правителството да бъде задължено да гарантира правата на трите милиона европейски граждани, които пребивават във Великобритания.

Върховния представител на Европейския съюз по въпросите на външните работи и политиката на сигурност Федерика Могерини е на посещение в Македония. То е част от балканската й обиколка. Целта е да обсъди стабилността в региона и процеса на интеграция в европейската общност.

Шпионска афера с българско участие в сърцето на Манхатън. Пеньо Костадинов е единственият наш разузнавач, който лежи в американски затвор по обвинения за шпионаж през студената война. Вижте какво си спомня Костадинов за зрелищния арест в сърцето на Ню Йорк.

Вижте също

Едва 1/3 от българите са лоялни служители. На пето място сме в Европа по честа смяна на работодатели

Повече от половината българи под 34 години са сменили по трима работодатели. Това сочи международно …