събота , 20 януари 2018
Начало / Новини / Би Ай Ти новините на 12 юли – Опасно високи температури и жълт код в 25 области на страната

Би Ай Ти новините на 12 юли – Опасно високи температури и жълт код в 25 области на страната

Почина доцент Кристиан Таков. Това съобщиха негови близки.

Трети ден няма следа от 16-годишния младеж, който блъсна с кола туристи в Триград.

Ще стане ли минималната заплата 460 лева? Това ще стане ясно днес след галсуване от правителството.

Спор в парламента. Групата на патриотите се обяви против предоставянето на паметника Бузлужда на БСП. Според тях монументът НЕ трябва да се превръща в собственост на една партия.

Продължаваме с международните новини до този час. Ивицата Газа е негодна за живот. Това е заключението на ООН. Проблемът засяга близо два милиона души, които живеят в района. Международният ни редактор Ирина Иванова разказва.

Поредна порция от скандала за предполагаема руска намеса в американските избори миналата година. Преди дни Доналд Тръмп-младши призна за среща с руска адвокатка, която разполагала с компрометираща информация за демократа кандидат за президент тогава Хилари Клинтън. Оказва се, че президентът Тръмп НЕ е знаел за тази среща. Това разкри синът му в интервю за „Фокс нюз“.

Все още не е изяснена самоличността на нападателя в берлинското метро. Поредният инцидент стана броени дни след издаването на ефективна присъда срещу българина Светослав Стойков, който блъсна жена по стълбите в края на октомври миналата година.

Малко след Единайсет часа, а температурите вече са високи. Днес е обявен жълт код заради опасните горещини. Предупрежденеито важи за почти цялата страна, с изключение на черноморието, където ще бъде малко по-поносимо. Очаква се температурите да достигнат между 33 и 38 градуса по целзий.

И още новини във видеото.

Вижте също

Чикаго съди Федералното правителство. Ябълката на раздора са мигрантите

Днес в Чикаго започна съдебната битка за федералното финансиране на градовете-убежища. Властите на града обвиняват …