четвъртък , 22 февруари 2018
Начало / Предавания / Без задръжки с Наталия Кобилкина / „Без задръжки“: За силата да започнеш нов живот на 50 години и за трудността да отстояваш себе си

„Без задръжки“: За силата да започнеш нов живот на 50 години и за трудността да отстояваш себе си

В „Без задръжки“ гостува една интересна и силна жена, която след 25 години брак осъзнава, че отдавна не е щастлива и не се страхува да рестартира своя живот наново.

Живка Панайотова е на 50 години и е родом от Бургас. Израснала в обикновено работническо семейство, тя споделя, че от малка е изключително чувствителна. Дори в детската градина често се случвало да плаче сама в някой ъгъл и се стигнало дотам, че майка й трябвало да спре работа, за да се грижи за нея вкъщи.

Когато завършва средното си образование, родителите й се развеждат. В същата година пък Живка се омъжва за първата си любов. Ражда сина си на 19 години, а след 4 години се появява и нейната дъщеря. Семейният живот потръгва добре и двойката започват собствен бизнес, но впоследствие работохолизмът на съпруга й повлиява на брака.

След четвърт век заедно, тя намира сили и го напуска, чувствайки се недооценена от него. Премества се в София и в момента работи в модно ателие. Тя обаче се сблъсква с по-голямата трудност – това да заявяваш себе си.

Какво посъветваха Живка Наталия Кобилкина и зрителите на предаването – вижте във видеото.

Още от „Без задръжки“ – ТУК.

Вижте също

„Без задръжки“:Ще може ли инженерът Фани Герова да намери себе си и дали латино танците ще й помогнат да открие любовта на живота си след развода

Тази вечер в телевизионния терапевтичен кабинет на Наталия Кобилкина помощ потърси Фани Герова. Тя е …