сряда , 17 октомври 2018
Начало / Предавания / Без задръжки с Наталия Кобилкина / „Без задръжки“: Страховете на 18-годишната Луиза и защо едно красиво момиче живее в непрекъсната тревожност

„Без задръжки“: Страховете на 18-годишната Луиза и защо едно красиво момиче живее в непрекъсната тревожност

Днешната участничка в „Без задръжки“ е едно крехко, очарователно момиче, което едва е пристъпило прага към живота на възрастните, но вече усеща големи тревоги и притеснения за бъдещето си.

Луиза Стефанова е на 18 години от гр. София, ученичка в гимназия със спортен профил. В писмото до редакцията тя споделя, че има страхотни родители, които, въпреки че не живеят заедно, са задоволявали всяко нейно желание и така са я направили глезено дете.

След раздялата им, бащата на Луиза заминава да живее в чужбина, където създава ново семейство, от което тя има брат, с когото се разбира чудесно. Въпреки прекрасните отношения с родителите си Луиза признава, че доста трудно е преживяла техния развод.

От една година насам момичето изпитва силна тревожност, която я връхлита ненадейно и без никаква видима причина или конкретен повод. Когато е в такова състояние Луиза споделя, че се чувства сякаш умира.

Като повечето момичета на нейната възраст и тя е имала интимни връзки с момчета, но признава, че само веднъж се е влюбвала. За жалост наскоро връзката на Луиза с това момче е приключила и тя е понесла много тежко тази раздяла.

Нормално ли е едно 18 годишно момиче да живее в непрекъснато чувство на силна тревожност и къде всъщност се крие истинската причина за това нейно състояние – вижте от срещата на Луизас Наталия Кобилкина.

Още от „Без задръжки“ гледайте ТУК!

Вижте също

„Без задръжки“: За завръщането към себе си и оптимизма като защитна реакция – Теодора Коцева, която има всичко, но губи увереност

Героинята в предаването тази вечер се казва Теодора Кънчева – Коцева. Тя има всичко – прекрасно …