понеделник , 19 ноември 2018
Начало / Предавания / Без задръжки с Наталия Кобилкина / „Без задръжки“: Кога дори мечтаната работа не може да запълни празнината в сърцето на една жена – Тонка Георгиева и нейните напразни опити да има сериозна връзка с мъж

„Без задръжки“: Кога дори мечтаната работа не може да запълни празнината в сърцето на една жена – Тонка Георгиева и нейните напразни опити да има сериозна връзка с мъж

Тази вечер в телевизионния терапевтичен кабинет на Наталия Кобилкина помощ потърси Тонка Георгиева, на 43 години от Бургас.
Детството й преминава в малкия провинциален град Гълъбово. Има по-малък брат, с когото не общува кой знае колко, защото от малки не се разбират особено. Това не е много типично, тъй като разликата им е само 2 години и са израснали в една компания с общи приятели, но е факт.
В 7 клас в Гълъбово й става скучно и тясно, и тя измисля, че й се учи френски, за да може да отиде да учи в Стара Загора. Приемат я в езиковата гимназия там. След гимназията завършва Икономическия университет във Варна, но се оказа, че специалността й на практика вече е неприложима и тръгва да кръстосва морета и океани. 12 години работи в круизна компания . Животът на борда е…. Биг брадър с бонус ежедневни екскурзии по световни дестинации, но и кръстосан с казарма. Общо взето друг свят, с който трудно се свиква, а още по-трудно се отвиква.
Един ден силно пожелава да си им гардеробче, където да стои багажа й , а не от куфар в куфар, и личен живот, а не само работа. Вселената й подава ръка, намира си работа в Бургас, уж за кратко, а е там вече 6 години. Миналата година сбъдва и мечтата си за гардеробчето – сега вече си е лично нейно. Купува си апартамент в Сарафово. Но животът й продължава да се върти около работата.

Не е необщителна, завързва познанства, но… сериозна връзка с мъж така и не успява да създаде. До скоро си е мислила, че има проблем с кариерното развитие, но май се оказва, че проблемът й е друг.
Къде наистина се крие проблемът на Тонка Георгиева ще разберем от срещата й „Без задръжки“ с Наталия Кобилкина тази вечер.

Повече от Без задръжки- ТУК

Вижте също

„Без задръжки“: Емоционалната изповед на стюардесата Емилия Боева от Абу Даби, която е загубила баланса в живота си, докато е преследвала целите и мечтите си

Тази вечер в телевизионния терапевтичен кабинет на Наталия Кобилкина помощ потърси Емилия Боева. Тя е …

Един коментар

  1. Изключително интересна история и за съжаление масово срещана. Харесва ми Миро от публиката,той дава най—адекватни коментари.