сряда , 17 октомври 2018
Начало / Предавания / Без задръжки с Наталия Кобилкина / „Без задръжки“: Какво иска да промени в отношенията си с жените пътешественикът Джонсън Тахиров

„Без задръжки“: Какво иска да промени в отношенията си с жените пътешественикът Джонсън Тахиров

Тази вечер в телевизионния терапевтичен кабинет на Наталия Кобилкина помощ потърси Джонсън Тахиров.
Той е на 26 години, роден е в Свищов и е зодия Телец. Рожденото му име е Мюрен Тахиров, но никога не се представя с него, защото не може да казва ясно Р и още повече, защото му е омръзнало всеки път да го питат как се казва. Поради тези две причини той решава да се представя като Джонсън и всички, с които се запознава или вече го познават го знаят като Джонсън Тахиров.

Като дете живее няколко години в Русия, където родителите му работят. В писмото си до редакцията Джонсън споделя, че от живота си там подсъзнателно е развил слабост към руския език и най-вече към нежните представителки на този народ. След завръщането си в България бащата на нашия герой започва да развива собствен бизнес в сектора на земеделието и той неизменно се включва в него. Не след дълго обаче Джонсън осъзнава, по негови думи, „че не се е родил, за да изживее живота си в кабината на трактор“ и дава ново начало на житейския си път. Започва да пътува с цел да намери мястото, на което ще се чувства най-добре. Живее и работи на различни места из България, Германия и дори Америка.

Джонсън споделя, че заради новият си начин на живот му се е налагало да бъде универсален и много адаптивен. Занимавал се е с какво ли не – търговия, фитнес, еротични танци,а в момента се усъвършенства и в сферата на фризьорството. В писмото си Джонсън признава, че определено втората част от живота му, както сам я определя, е много по-интересна, вълнуваща и пикантна, защото е доста разнообразна от към запознанства с представителки на нежния пол. Доволен ли е от себе си и от живота си, намерил ли е своето истинско призвание в професията и какви съвети за взаимоотношенията с жените иска да му даде БЕЗ ЗАДРЪЖКИ Джонсън ще разберем от неговата среща с Наталия Кобилкина сега.

Вижте също

„Без задръжки“: За завръщането към себе си и оптимизма като защитна реакция – Теодора Коцева, която има всичко, но губи увереност

Героинята в предаването тази вечер се казва Теодора Кънчева – Коцева. Тя има всичко – прекрасно …

2 коментара

  1. къв джонсън това е Ташко ахахаххахаха

  2. Не всички мъже са добри!!!