понеделник , 19 ноември 2018
Начало / Предавания / Без задръжки с Наталия Кобилкина / „Без задръжки“: Как да преодолеем страховете, които ни ограничават – Снежана Йорданова споделя за капана на нерешителността

„Без задръжки“: Как да преодолеем страховете, които ни ограничават – Снежана Йорданова споделя за капана на нерешителността

Тази вечер в телевизионния терапевтичен кабинет на Наталия Кобилкина помощ потърси Снежана Йорданова на 33 години от гр. София. Като малка има прекрасно детство – родителите й са много грижовни и се стараят тя и сестра й да имат всичко необходимо, за да растат спокойно. Когато е на 15 те се разделят. Всеки от тях създава ново. Снежана споделя, че много ги обича и за нея е важно те да са щастливи.

Разбира се, разводът на родителите й е труден период за двете сестри, но това пък им помогна да са по-силни и по-самостоятелни. Още в университетските години Снежана започва да рабои в Гърция, за да подпомага учението си. Времето, прекарано там, й помогна да опознае нашите съседи и да види колко различна нация са, колко са вярващи и как градят бизнес.

Заявява, че това е било много ценна школовка, защото там осъзнава, че не иска да бъде типичната работеща жена. Осъзнава, че иска да направя нещо различно – да работи каквото иска, да бъде финансово независима, но и да имам свободно време. За известно време придобива опит в една компания, която й дава много финансови знания. След нея започва да преподава английски на деца, в последствие и на възрастни, което я прави щастлива, че благодарение на нея те успяват да научат езика.

Усеща, че и това не й достига. Уж има знанията и вярата в способностите си, чувства се обичана и подкрепяна от семейството и приятеля си, но има и своите страхове, които й пречат.
Защо Снежана се страхува да намери себе си в професионален план – ще разберем от нейната среща в БЕЗ ЗАДРЪЖКИ с Наталия Кобилкина.

Вижте също

„Без задръжки“: Емоционалната изповед на стюардесата Емилия Боева от Абу Даби, която е загубила баланса в живота си, докато е преследвала целите и мечтите си

Тази вечер в телевизионния терапевтичен кабинет на Наталия Кобилкина помощ потърси Емилия Боева. Тя е …