неделя , 24 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / „Без целофан“: Заявките на новия председател на ДСБ и Цветан Цветанов за новия дълг от 200 млн. лв.

„Без целофан“: Заявките на новия председател на ДСБ и Цветан Цветанов за новия дълг от 200 млн. лв.

В рубриката на еМисия България „Без целофан“ може да видите реалните коментари по най-важните теми от деня от най-силните личности в политиката и обществения живот – без цензура, без монтаж и без редакторска намеса.

Започваме с пресконференцията на новоизбрания председател на ДСБ Атанас Атанасов, който даде заявка за силно дясно обединение като коментира и грешките на неговия предшественик Радан Кънев.
Най-голямата политическа сила ГЕРБ даде неочаквана пресконференция, на която коментираха обвиненията от страна на БСП за изтегляне на нов дълг от 200 милиона лева. Цветан Цветанов коментира темата.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …