петък , 24 ноември 2017
Начало / Предавания / еМисия България / „Без целофан“ за „вечната дружба“ с Македония и новия антикорупционен законопроект

„Без целофан“ за „вечната дружба“ с Македония и новия антикорупционен законопроект

И в рубриката ни “Без целофан” продължаваме с темата за “вечната дружба” на България с Македония. На път към Скопие премиерът Борисов откри завод в Пазарджик, където бе с президента с мандат 2012-2017 г. Росен Плевнелиев.

Защо българският премиер няма никакви очаквания от днешната му визита в македонската столица, както и за какво е знак подписването на историческия документ за приятелство според президента Плевнелиев?

В началото на предаването ви разказахме как днес беше представен новият Антикорупционен закон. Тепърва предстои общественото му обсъждане и евентуалното създаване на единен орган, който да следи за корупция по висшите етажи на властта. Как ще се случи това и какви са мерките, които предвижда законопроектът, вижте в следващото видео:

Вижте също

Скандали или закачки са противоречията в Парламента и кой е най-стабилен на кораба на властта – говори журналистът Евгени Петров

Парламентарната група на „ВОЛЯ” бойкотира Парламента! Хората на Веселин Марешки в Народното събрание няма да …