вторник , 22 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / „Без целофан“: Сотир Цацаров за „сценария“ ЦУМ-гейт и министерските разпити по случая НДК
cacarov

„Без целофан“: Сотир Цацаров за „сценария“ ЦУМ-гейт и министерските разпити по случая НДК

Служебният вицепремиер в кабинета на Герджиков, Деница Златева също ще бъде призована като свидетел за НДК. Това обяви днес главният прокурор Сотир Цацаров преди да започне закритото заседание на комисията за Двореца към парламента. Тя е четвъртият свидетел министър за НДК-гейт след Лиляна Павлова, Томислав Дончев и Вежди Рашидов. Вижте какво още се случи днес в парламента.

Ще се работи за това, хората да бъдат обучавани какво да правят при извънредни ситуации. Това стана ясно на организираната в парламента днес дискусия, посветена на доброволческите отряди. Доклад за състоянието на доброволните формирования в България ще бъде представен от гл. комисар Николай Николов, директор на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“. В кръглата маса участие ще вземат представители на Националната асоциация на доброволците в Република България, БЧК, OFF-Road обществото, доброволните формирования на София и Вълчедръм. Приветствие към участниците ще поднесат министърът на вътрешните работи Валентин Радев, председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов, кметът на град София Йорданка Фандъкова и Благой Станчев, парламентарен секретар на Националното сдружение на общините в Република България.

Вижте също

EMBG_DJIHADISTI

Проф. Татяна Дрозина с анализ как се създават джихадисти

Проф. Татяна Дрозина се включи на живо в ефира на еМисия България и коментира атентата …