вторник , 22 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / „Без целофан“: Престрелки между Цацаров и Марешки, Борисов с новина за газовия хъб и проверка на място от Сашо Диков за небостъргачите в София
bace

„Без целофан“: Престрелки между Цацаров и Марешки, Борисов с новина за газовия хъб и проверка на място от Сашо Диков за небостъргачите в София

Словесни престрелки и взаимни обвинения между зам.-председателя на парламента и лидер на партия Воля – Веселин Марешки и главния прокурор Сотир Цацаров. Според главния обвинител Марешки клевети прокуратурата. Цацаров определи като невъзпитано и недостойно поведението му и изказванията сутрешния блок на Би Ти Ви по адрес на прокурор Виолета Радева, че е скалъпила обвиненията срещу него и е била хващана да кара пияна преди години.

80% от всички газови компресори на Балканите са в България. Това е причината именно у нас да бъде и европейският газов хъб „Балкан”, заяви премиерът Бойко Борисовна годишната среща с посланиците. И още – чакаме разрешение от Еврокомисията за директна отсечка на „Турски поток” към България.

След серия от репортажи и протести, които излъчвахме по Би Ай Ти във връзка със строежите на небостъргачи, отидохме на място при изпълнителния директор на строителна фирма НИКМИ Милчо Благоев.

https://www.youtube.com/watch?v=8vkP03OQqbA

Вижте също

EMBG_DJIHADISTI

Проф. Татяна Дрозина с анализ как се създават джихадисти

Проф. Татяна Дрозина се включи на живо в ефира на еМисия България и коментира атентата …