понеделник , 20 ноември 2017
Начало / Предавания / еМисия България / „Без целофан“: Обвинения за аферата КТБ, Нинова на среща с Радев и Симеонов с обратен завой за клас „прослужено време”

„Без целофан“: Обвинения за аферата КТБ, Нинова на среща с Радев и Симеонов с обратен завой за клас „прослужено време”

Шефът на Спецпрокуратурата Иван Гешев заяви, че капиталът на фалиралата КТБ е бил „изцеден” още през 2011 г, както и че БНБ не си е свършила работата. 1 млрд. лв. пък са били раздадени под формата на „пликчета и чувалчета”.

Забраната за продажба на земеделска земя на чужденци ще се преразглежда най-рано през септември. Дотогава Еврокомисията ще издаде нещо като наръчник, в който ще бъде разписано какво е допустимо и какво – не. Лидерът на опозицията Корнелия Нинова се пък срещна с президента Радев, за да търси обща позиция по темата.

Вицепремиерът Валери Симеонов със странен завой в позицията си за клас „прослужено време”. След срещата днес с президентите на КНСБ и КТ “Подкрепа” той подкрепи напълно идеята на работодателите за отпадането на класа и се извини за думите си, които отразявали негова лична позиция. От синдикатите пък посочиха, че ако правителството не изпълни програмата си за повишение на доходите, предстои „гореща есен”.

Вижте също

Германия на ръба на предсрочни избори. Пучдемон се яви пред белгийския съд

Меркел опитва да състави правителство от три партии с различни концепции. След тежка нощ на …