сряда , 21 ноември 2018
Начало / Предавания / еМисия България / „Без целофан“ на 19 януари: Стажанта притисна Владислав Горанов за парите за МВР. Красимир Каракачанов нарече екопротестите „порнография“ и още

„Без целофан“ на 19 януари: Стажанта притисна Владислав Горанов за парите за МВР. Красимир Каракачанов нарече екопротестите „порнография“ и още

Бродейки из парламента, Стажанта зададе горещи въпроси на финансовия министър Владислав Горанов. Кога ще бъдат преведени и откъде ще бъдат взети допълнителните 100 млн. лева за служителите на МВР?

„Ще намерим решение в рамките на годината. Най-вероятно темата ще бъде окончателно затворена с актуализация на бюджета през втората половина на годината. Имаме механизми, чрез които да реализираме поетото обещание и то още през тези дни“, заяви Горанов.

Развесеният Красимир Каракачанов пък излиза от стаята на БСП. Макар да каза: „Когато една парламентарна група те покани, трябва да си отзивчив“, истината лъсна – БСП предлага място за пушене.

По думите на вицепремиера и министър на отбраната, отстъпка заради протестите за Пирин няма да има. Той твърди, че по-голямата част от демонстрантите всъщност са заблудени.
„Тези, които организират протестите, лъжат обществото. В проекта е записано, че става дума само за спортни съоръжения, втори лифт и писти. Не става въпрос за хотели. Те обаче твърдят обратното. Може ли с някой, който е навит като грамофонна плоча и повтаря неверни неща, да излезеш да спориш нормално“, пита Каракачанов.

Той каза още „Те протестират срещу изсичането на горите. Ако не ме лъже паметта, става дума за 2000 кубика дървен материал. В България всяка година незаконно се изсичат 1,5 млн. кубика. Защо не протестират за това, след като са толкова загрижени за българската гора? Това е порнография. Протестът е чисто политически“, твърди политикът.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

2 коментара

  1. Krasi, slaga6 li bas, 4e i sled remontite suvetskite muzejni eksponati nqma da mogat da poletqt?

  2. Доктор Менгеле

    Да ги е……. у мамата.