понеделник , 11 декември 2017
Начало / Предавания / еМисия България / „Без целофан“: Марешки с мярка подписка, Тити Папазов поема баскетболния „Левски“

„Без целофан“: Марешки с мярка подписка, Тити Папазов поема баскетболния „Левски“

Заместник-председателят на парламента Веселин Марешки офиациално от днес се сдоби с мярка “подписка” за повдигнатото обвинение за изнудване. Според Прокуратурата варненският бизнесмен е притискал собственици на аптеки в няколко града да му продадат обектите си с основна цел – монопол на пазара на лекарства. Преди обвинението Марешки заплаши правителството с предсрочни избори през есента. Предлагаме ви изказването на говорителя на главния прокурор – Румяна Арнаудова по темата.

Горещи страсти в парламента по време на гласуването на Закона за академичния състав. Снежана Дукова от ГЕРБ определи Бойко Борисов като най-добрият политик в Бългаия в отговор на Стоян Мирчев от левицата, който каза, че финансовите министри в последните 7 години са “палачите на науката”.

И на финала на днешната еМисия България ви предлагаме спорт и едно емоционално завръщане. Тити Папазов отново поема като треньор баскетболния “Левски”. Той си постави за цел поне четвърто място, след като сините завършиха на осма позиция тази година в шампионата. Вижте повече в следващото видео.

Вижте също

Колко „солено“ ще ни излезе празнуването на Коледа и Нова година – говори експертът проф. Румен Драганов

Колко струва Нова година? Всяка година по празниците тръгваме на път с надеждата за едно …