събота , 18 ноември 2017
Начало / Предавания / еМисия България / „Без целофан“: БСП с остри критики към ГЕРБ, среща на бизнеса с властта и още новини по скандала „Суджук гейт“

„Без целофан“: БСП с остри критики към ГЕРБ, среща на бизнеса с властта и още новини по скандала „Суджук гейт“

Лидерът на опозицията Корнелия Нинова с остри критики към управляващите от ГЕРБ – хаос в държавата, драма между синдикатите и работодателските организации, липса на инициатива в парламента от страна на мнозинството. Чуйте повече какво каза Нинова и за вътрешните битки със съпартиеца от Пловдив – бизнесменът Георги Гергов.

След вчерашните остри изказвания от страна на работодателските организации към синдикатите, които ви показахме в „Без целофан”, днес представителите на бизнеса се срещнаха с част от правителството. Финансовият министър Горанов обяви, че ще се работи за по-добър диалог между двете страни, както и че въпросът за клас „прослужено време” не е на дневен ред, но ще бъде обсъждан на Тристранен съвет за сътрудничество през септември. Чуйте повече в следващото видео.

Екип на Прокуратурата беше днес в Добрич, за да разпитва свидетели за „Суджукгейт”. Оказа се, че в последните дни е имало натиск върху някои от призованите. Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов уволни цялото ръководство на местната структура на партията.  В следващото видео вижте и какво още каза Румяна Арнаудова за петте повдигнати обвинения срещу депутата от ГЕРБ Живко Мартинов.

 

Вижте също

Германия на ръба на предсрочни избори. Пучдемон се яви пред белгийския съд

Меркел опитва да състави правителство от три партии с различни концепции. След тежка нощ на …

Един коментар

  1. Митьо Гестапото

    Ах летете бизнесмени извършете куп промени и натрупайте зелени те са висшата любов.