сряда , 23 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / „Без целофан“: БСП с остри критики към ГЕРБ, среща на бизнеса с властта и още новини по скандала „Суджук гейт“
bezcelofan

„Без целофан“: БСП с остри критики към ГЕРБ, среща на бизнеса с властта и още новини по скандала „Суджук гейт“

Лидерът на опозицията Корнелия Нинова с остри критики към управляващите от ГЕРБ – хаос в държавата, драма между синдикатите и работодателските организации, липса на инициатива в парламента от страна на мнозинството. Чуйте повече какво каза Нинова и за вътрешните битки със съпартиеца от Пловдив – бизнесменът Георги Гергов.

След вчерашните остри изказвания от страна на работодателските организации към синдикатите, които ви показахме в „Без целофан”, днес представителите на бизнеса се срещнаха с част от правителството. Финансовият министър Горанов обяви, че ще се работи за по-добър диалог между двете страни, както и че въпросът за клас „прослужено време” не е на дневен ред, но ще бъде обсъждан на Тристранен съвет за сътрудничество през септември. Чуйте повече в следващото видео.

Екип на Прокуратурата беше днес в Добрич, за да разпитва свидетели за „Суджукгейт”. Оказа се, че в последните дни е имало натиск върху някои от призованите. Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов уволни цялото ръководство на местната структура на партията.  В следващото видео вижте и какво още каза Румяна Арнаудова за петте повдигнати обвинения срещу депутата от ГЕРБ Живко Мартинов.

 

Вижте също

bojo

Маркират опасните дървета в София

Днес започна акция по маркиране на опасни дървета в Борисовата градина. Предвидено е тя да …

Един коментар

  1. Митьо Гестапото

    Ах летете бизнесмени извършете куп промени и натрупайте зелени те са висшата любов.