четвъртък , 23 ноември 2017
Начало / Предавания / еМисия България / „Без целофан“: БСП с нова атака по антикорупционния закон и какви цели си постави кабинетът „Борисов“ 3

„Без целофан“: БСП с нова атака по антикорупционния закон и какви цели си постави кабинетът „Борисов“ 3

БСП днес даде пресконференция по повод т. нар. антикорупционен закон. Социалистите представиха и собствен вариант и обявиха, че от 21 август организират специални консултации по темата за съдебната реформа в НС. Защо обаче премиерът, министърът на правосъдието и председателят на Комисията по правни въпроси изобщо не са поканени – вижте в следващото видео.

Днес беше и ден за акценти от управленската програма на кабинета „Борисов 3” и то, в два от най-важните ресори – правосъдие и икономика. В следващото видео чуйте повече от изказването на министъра на правосъдието Цецка Цачева.

Преди обед бяха обявени и петте икономически приоритети – какви са амбициите на ресорния министър Емил Караниколов, как ще се справи с тежката бюрокрация и огромната разлика в развитието на различните части на страната – вижте в следващото видео.

Вижте също

Скандали или закачки са противоречията в Парламента и кой е най-стабилен на кораба на властта – говори журналистът Евгени Петров

Парламентарната група на „ВОЛЯ” бойкотира Парламента! Хората на Веселин Марешки в Народното събрание няма да …