събота , 21 юли 2018
Начало / Новини / БЪЛГАРИЯ / Баща преби акушер-гинеколог от АГ „Шейново“

Баща преби акушер-гинеколог от АГ „Шейново“

Нов случай на пребит лекар. Този път мъж посегна на акушергинеколог от столичната болницаШейново„. Иницидентът се разиграл в събота по обяд. Кой и защо раздаде юмручно правосъдие на медиците, помагащи да се появи живот, разказват Илияна Шишкова и операторът Васил Миланов.

В събота на бял свят със секцио се ражда Юлиян. Майката – 24 –годишната Росица се чувства добре, не е изкарала тежка или проблемна бременност. Бебето изражда д-р Албена Гагова.

„Показват бебето на бащата. Тъй като е било неделя, съботаизвинявам се, и е било възможно да се окаже и майката, тя вкарва бащата при майката и тогава той започва да крещи и да иска плацентата“ заяви Д-р Румен Велев.

Лекарите отказват, защото липсват нужните документи .Бащата – 37-годишният Владимир Стоянов, се афектира и на междустълбищната площадка напада акушергинеколожката. Лекарката получава силен удар с юмрук по лицетоВладимир Стоянов е училГенетика“ в Англия У нас има собствена лаборатория, а биологичният материал иска, за да запази стволови клетки. Нападението над лекарката обаче не е първото му провинение. Още като непълнолетен е осъден за грабеж, притежание на наркотици и незаконно влизане у нас. С днешна дата е реабилитиран.

„Срещу него в момента се водят други наказателни производствакато касае незаконно подпомагане на чужденци да пребивават на територията на страната, ..за грабеж, извършен през 2015 година, другото за незаконно, другото за запалване на имущество на значителна стойностпалеж“, каза говорителят на Софийска районна прокуратура, Виолета Желева.

На Владимир Стоянов е повдигнато обвинение за нанаясяне на лека телесна повреда. Ако бъде признат за виновен, може да получи от една до 5 години затвор.

Вижте също

НАТО иска увеличаване на разходите за отбрана. Тръмп обвини Германия, че е „пленник“ на Русия

НАТО ще увеличи разходите си за отбрана. Това съобщи генералният секретар Йенс Столтенберг днес на …