четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Българско бебе донесе късмет на Антонио Конте в дебюта му за Челси

Българско бебе донесе късмет на Антонио Конте в дебюта му за Челси

Коя е малката Дарина Евтимова и как българското бебе донесе късмет на Антонио Конте начело на Челси, разказва бащата на момиченцето Кирил Евтимов за предаването „Спорно за спорта“.

„Всички сме много поласкани, че имахме възможността да покажем това сладко бебенце на футболната общност. Пратих снимка на тази красавица, свързах се с хората, които изготвят списанието на Челси и не след дълго получих одобрение, че нашето българско бебе ще се появи на корицата“, разказа гордия баща.

„Не очаквах и мислех, че са ни забутали в девета глуха. Много съм доволен и благодаря на хората на Челси, че са оценили българската красота. Не само аз трябва да съм горд, а всички български бебета“, смята Кирил Евтимов.

Той каза, че има доста бебета, които са в листата на чакащите, а най-много са от Азия. „Залагат основно на английски бебета и само нашето е извън Англия. Дарина е орисана и вече става фен на Челси и на „Нефтохимик Бургас“ на българска почва“, разказа Евтимов. Самият той е фен на английския футбол, но не симпатизира на „Манчестър Сити“ и „Тотнъм“.

Вижте малката Дарина Евтимова и разказа на баща й Кирил Евтимов в следващото видео:

Вижте също

Футболист на Ман Сити подписа с ЦСКА. Душманинът на Лудогорец дебне „армейците“ в Лига Европа. Ел Маестро след първия си мач: Доволен съм

Футболист на Ман Сити подписа с ЦСКА – португалецът Жорже Фернандо Барбоса Интима е официално …