понеделник , 25 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / България излиза в първи двубой от световните квалификации срещу Люксембург

България излиза в първи двубой от световните квалификации срещу Люксембург

Националният отбор по футбол излиза в първи двубой от световните квалификации от група „А“. Вчера бе тренировката на отбора на България, който ще се срещне с полупрофесионалния отбор на Люксембург. Срещата ще бъде днес от 21,45 ч. българско време. Надеждите са България да се отсрами след поредицата неуспехи.

Репортерът Флорина Иванова бе на националния стадион „Васил Левски“ и разказа, че малко преди тренировката на пресконференцията на треньора Ивайло Петев е станало ясно, че няма кадрови проблеми. Всички футболисти са здрави и няма напрежение.

На брифинга за журналисти участваха още капитанът Светослав Дяков и полузащитникът Ивайло Чочев. Те обаче не пожелаха да коментират темата за премиите, които БФС трябва да предостави на футболистите. Единствено Дяков заяви, че това не е важно, защото те не работят за пари.

Продадени са малко под 3000 билета, а капацитетът на националния стадион „Васил Левски“ е малко над 40 000. Мачът вероятно ще се играе на полупразен стадион, разказа репортерът ни.

На пресконференцията бе обяснено, че отборът осъзнава колко е важен този мач. „Предстоят ни после две тежки гостувания и ако победим можем да отидем с по-голямо самочувствие. Трябва да дадем най-доброто от себе си и да не подценяваме отбора на Люксембург. Ако подходим правилно, утре ще победим“, обясниха футболистите.

„Явно с последните си игри сме отдръпнали хората. Нека се подкрепяме, все пак сме сънародници“, коментира капитанът Светослав Дяков.

Чуйте и какво каза националният селекционер Ивайло Петев на пресконференцията преди тренировките:

Вижте също

На Мондиала: Свалки и секс туризъм в големи дози – бразилец и рускиня демонстрират. ВАР прати треньор на Иран в болница

Въпреки предупрежденията към руските жени да се въздържат от интимни контакти с чужденци по време …