неделя , 19 ноември 2017
Начало / Новини / България е на четвърто място в Европа по изпратени пари от чужбина, стрелба в училище в Северна Калифорния и още в късната емисия новини на 14 ноември

България е на четвърто място в Европа по изпратени пари от чужбина, стрелба в училище в Северна Калифорния и още в късната емисия новини на 14 ноември

Един милиард и 700 милиона лева са изпратили българите живеещи в чужбина за 2016-та година у нас. Данните са от изследване на Евростат.

Най-малко 3-ма души загинаха след стрелба в основно училище в Северна Калифорния. Няколко ученици са ранени и са откарани в болница. Властите заявиха, че заподозреният за стрелбата е убит. На място веднага са пристигнали полицаи. Голяма част от учениците са евакуирани.

55-годишен миньор почина след инцидент в рудник „Ораново“. Около 17.00 часа мъжът бил блъснат от празна вагонетка. Негови колеги са го извадили на повърхността и миньорът е откаран с линейка в болница в Благоевград. Въпреки усилията на медиците мъжът е починал.

Аруставаха 36-годишен мъж от София, който изнудвал малолетни момичета в интернет. Той е използвал социалната мрежа, за да осъществява контакти с малолетни момичета.

БСП иска оставките на двама министри. Този път причина стана документален филм. Управляващи и опозиция търсят и общ език за разкриването на престъпленията от приватизацията.

Подробности по тези и още теми, гледайте в късната емисия новини на Би Ай Ти на 14 ноември.

Вижте също

Сексскандалът в Холивуд продължава – нов удар срещу Харви Уайнстийн

Докато световното движение срещу жените жертви на сексуален тормоз набира сила, нова порция обвинения срещу …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *