сряда , 18 юли 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Българин атакува за пореден път „Мистър Олимпия“

Българин атакува за пореден път „Мистър Олимпия“

Най-добрият български културист Добри Делев, притежаващ професионална карта към Международната федерация по бодибилдинг, е първият и единствен българин до момента, качил се на сцената на „Мистър Олимпия“. Той е двукратен участник в най-голямото състезание в света по културизъм в клас до 212 паунда, или 96 кг. Целта му тази година е участие за трети път.

Добри вече се намира в Америка, където предстои първото му състезание за годината от общо три планувани този месец в САЩ. Всички те са квалификации за „Мистър Олимпия“.

Специално за зрителите на Би Ай Ти той даде интервю пред репортера ни от Чикаго Марин Костов. Вижте повече в следващото видео!

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

Един коментар

  1. стела Смела

    респект за Добри , мръсния капиталистически министър на спорта пет пари не дава за такива спортисти прославящи България, а иначе пръв ще се снима с него ако стане мр.Олимпия , момчета сам със собствени пари успява и носи славата на България , респект за него !