неделя , 26 март 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / Аз уча английски / Аз уча английски: The Alphabet, епизод 1
031016_AZ_UCHA_EN картинка

Аз уча английски: The Alphabet, епизод 1

С есенния сезон започват и уроците от новия седми сезон на предаването „Аз уча английски“. Поради огромния зрителски интерес чаровната Николая ще преповтори в рамките на следващите издания на „Аз уча английски“ учебния материал от първите два сезона на предаването. Ще има и специални уроци за тези от вас, които са напреднали със знания в граматиката.

Но затова и днес започваме с А и Б-то в английския или The Alphabet. Положете стабилните основи на знанията си със следващото видео:

Вижте също

AZ_UCHA_EN картинка

Аз уча английски: Минало просто време, епизод 53

Време е за нов граматичен урок по английски език. Днес темата е минало просто време. …

Един коментар

  1. Атанас Далчев

    Радвате се на голям интерес от наша страна но искам да споделя нещо което дразни когато учим. За какво става на въпрос. Ако може режисьора не сменя картинката когато трябва да четем непознати думи защото когато са дадени от далече ние не ги виждаме добре и не можем да ги възприемем. Във следващата картинка дава Николая ние пак не виждаме думите . След това показва думите на англииски но ние докато се ориентираме минава време и трудно се възприема. Според мен когато чаровната Николая говори показваите думите на англииски в по голям план за да ги запомняме и зрително и също да не губим ориентация .Ще съм ви много благодарен ако съобразите с нас които искаме да научим добре Англииски.