понеделник , 19 ноември 2018
Начало / Предавания / Аз уча английски / „Аз уча английски: Merry Christmas, епизод 56

„Аз уча английски: Merry Christmas, епизод 56

Последният епизод на „Аз уча английски“ за 2016 г. е посветен на Коледа. В епизода Николая ще ви научи как да превеждате коледни песни и как да честитите празниците на свои близки и приятели.

Вижте също

Аз уча английски: Модалният глагол must, епизод 52

Седмицата завършва с урок за модалния глагол „must“. Научете повече за употребата му в следващото …

8 коментара

 1. много грозни коментари прочетох от две жени даже не си направих труда да им запомня имената Хайде да не правите забележки за правописа на български и коя дума как се изговаря вземете научете англииския поне на начално ниво нали затова сте тук как не ви е нуедобно
  концентрирайте се върху правописа и правилното му изговаряне а не да следите Николая къде греши никой не ви иска мнението и помощта нарочно не пишъъъъ с припинателни знаци не мисля че заслужавате

 2. Матей Колев

  Здравейте, Го

 3. Радослава

  Сърдечни благодарности и поздравления за чудесните уроци, Николая! Обяснявате много достъпно и без напрежение. А като добавим Вашия чар и харизма – уроците с Вас се превръщат в наистина много приятно преживяване! Продължавайте все така! Благодаря Ви още веднъж!!! Очаквам с нетърпение да се срещнем на живо на 25-ти февруари!

 4. Стефанова

  Прекрасна е идеята за този курс по английски! Но като специалист, филолог с дългогодишна практика, не мога да не направя забележка на водещата . Казва се начин на пиСАНЕ, а не начин на пиШЕНЕ. Слушат някои и започват да подражават, така ефирът се напълни и с ужасното мекане, за което и учениците знаят ,че е граматическа грешка. Журналисти и от Вашата телевизия мекат и дразнят слуха на грамотните хора – четемЕ, носимЕ, правимЕ – и едва ли не го превръщат в норма.
  Приятен ден !

 5. Здравейте, Николая, страхотна сте, много са интересни уроците. Много е важно как се представя материала. В трети клас учителката ни по английски приличаше повече на мъж и ни третираше като войници. За да учи нещо, човек трябва да го харесва, и начина по който се представя е много важен.
  Поздрави

 6. Нина, сезонът свърши на 23ти декември, 2016. Няма нови серии, затова не можете да ги намерите.

 7. Здравейте,

  Харесвам предаването и Николая и ги гледам с интерес и удоволствие. Полезна е прагматичната насоченост, която имат обясненията на водещата. Но след Нова година имам затруднение да ги гледам онлайн – не мога да ги намеря.

  Моля, бихте ли ми посочили последователните стъпки, които да следвам, за да извадя от архива и да ползвам видеата на уроците от сезон 7, които излъчвате сега.

  Малко помощ : Чертичката върху буквата „и“ в израз като „майка и“ на български език се нарича ударение. А в адреса номерът не е на улицата – тя се обозначава с име, а на сградата на тази улица – къща, кооперация или блок. Казвам това с най-добри чувства и намерения – знам, как се губят думи и понятия, когато човек е потопен в друга среда и друг език.

  Сърдечни поздрави!

 8. Александър

  Честита нова година 2017 на Николая и неиния екип. Чудесна си Николая за което ВИ благодаря. АЛЕКСАНДЪР