понеделник , 24 октомври 2016 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / Аз уча английски / Аз уча английски: Идиоми
AZ_UCHA_EN_IDIOMI картинка 2

Аз уча английски: Идиоми

Време е за нов урок:

Вижте също

EN_S7_EP12 картинка

Аз уча английски: Numbers, епизод 12

Днес ще се запознаем с числата на английски и начина, по който да образуваме десетиците …

6 Коментари

 1. Уважаеми господа, защо днес, сряда 14 септември 2016, нямаше английски от 9 часа, както е по програма. Опитах се да гледам на живо, въпреки, че на видео ми е по-удобно, но видеата не магат да се стартират. Предишният формат работеше и видеата от всички сезони бяха достъпни. 21 век на технологиите сигурно може нещата да се оправят и подобрят. Поздрави и успех!

 2. Много хубава идея за уроците по английски. Изпрати ги вече на няколко приятели които учат. Имам едно предложение – някои от идиомите са старинни и не се употребяват разговорно. От 18 години живея с САЩ и не бях чувал някои от тях и питах приятели, амркинаци, и ми казаха, че са доста архаични (от времето на бабите им) и да не ги използвам (examples: out of lunch, buy the farm, it’s for the birds). Е, това е моето предложение – всичко останало – браво и успех със следващите предавания!!!

 3. Христо Господинов

  Уважаеми Г-да,През месец март ми отговорихте,че има технически проблем за качването на останалите сезони.Във века на техниката и технологиите,НЕ МОЖЕ да не се реши за толкова месеци,как смятате?

 4. Елиза Асланян

  Здравейте,как мога да гледам повторенията на 2,3,4 сезон?Влизам само в 1,5, и 6 сезон и то само на някои уроци.
  Благодаря ви предварително,много сте полезни.

 5. ДИМИТРОВА

  СТРАХОТНО ПРЕДАВАНЕ ,,Аз уча английски,,! ПЕРФЕКТНО ЗАМИСЛЕНО И ПРЕДСТАВЕНО!
  МОЛЯ, ПОВТОРЕТЕ ГО ОТ НАЧАЛО! ОТЛИЧНО Е И МНОГО ПОЛЕЗНО ЗА БЪЛГАРИТЕ! ЕЗИК СЕ УЧИ, КАТО СЕ УПРАЖНЯВА. НЕ СПИРАЙТЕ НИКОГА ИЗЛЪЧВАНЕТО МУ! ПЕРМАНЕНТНО ГО ПОВТАРЯЙТЕ! МОЛЯ ВИ, ЗА ПРОМЯНА НА ЧАСОВОТО ИЗЛЪЧВАНЕ, СЪОБРАЗЕНО С РАБОТЕЩИТЕ.

 6. Драга Николая, пожелавам Ви незабравима ваканция и не мога да не отбележа, че очилата Ви стоят повече от отлично. Бъдете щастлива!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *