неделя , 22 януари 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / Аз уча английски / Аз уча английски: Азбуката
Аз уча английски

Аз уча английски: Азбуката

Първият урок на Аз уча английски с Николая. Той се състои от две части. В първата учете думи и граматика, а втората е посветена на специфични ситуации от живота – какво да кажем в бензиностанцията, в болницата, на аерогарата или на улицата. Започваме с азбуката.

Вижте също

AZ_UCHA_EN картинка

Аз уча английски: Минало просто време, епизод 53

Време е за нов граматичен урок по английски език. Днес темата е минало просто време. …

6 Коментари

 1. Оправете си сървъра. Не може да се разчита на това: „работи, не работи, днес вече работи и т.н.“. А още по-тъпо е да се обвиняват браузерите или скоростта не нета на потребителите.
  Сървъра е „слаб“ и не може да „издържи“. Знам, че това е свързано с пари, но това е положението. С трици маймуни не се ловят.

 2. минка бергова

  И на мен ми прекъсваше видеото в гугъл хром. Смених браузера с интернет експлорер – видеото върви гладко.

 3. И. Александрова

  + Благодаря на Вас, Николая, и на екипа Ви за предаването, което правите, и усилията, които полагате! Изключително много ми допада начинът на преподаване и „постройката“ на предаването. Желая Ви успех в начинанието!

  – Видеото постоянно прекъсва. Браузеърт, който използвам, е Google Chrome. Ще съм благодарна да споделите положителния си опит по въпроса, а именно – кой е браузерът, през който сайтът работи перфектно!

 4. Пробвайте пак. Сайтът вече работи перфектно. И ако при вас пак прекъсва проверете си интернет връзката или сменете браузъра, през който гледате! И пак пишете!

 5. Валя Захариева

  Няма да научим английския с Николая!

 6. Валя Захариева

  Ама че тъпо! Изобщо не работи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *