неделя , 19 ноември 2017
Начало / Предавания / еМисия България / „Аз събуждам България“ – безплатна кампания за социално предприемачество и неформално образование

„Аз събуждам България“ – безплатна кампания за социално предприемачество и неформално образование

„Аз събуждам България“ е нова инициатива за социално предприемачество със силен фокус към неформалното образование. Пламен Попов, който е организатор на инициативата, гостува в студиото на еМисия България и разказа подробности за кампанията и как той и екипът му смятат да събудят българите.

„Тази кампания представлява социално предприемачество със силен фокус към неформалното образование, например презентационни умения, личностно развитие и други. Целта е да достигнем до хората не само в София, но и извън столицата. Само мотивацията, сама по себе си, не носи резултати. Зад кампанията стои екип от 15 души, привлекли сме доста известни лектори“, обясни Пламен Попов.

Той каза, че кампанията ще се развие в два етапа и е абсолютно безплатна. На 9 и 10 септември ще има концерти, лекции и актьорски етюди на открито в Южен парк в София. „Ще се включат и маркетингови специалисти. Ще съберем над 250 търговци, лектори и специалисти“, разкри Попов. Той каза, че аудиторията, към която е насочена кампанията, е на възраст между 15 и 29 години, но всеки е добре дошъл.

„Ще подобрим и световен рекорд на Гинес“ – това е една от целите, които са си поставили организаторите на кампанията. По думите на Попов, няма универсална рецепта за успех, но са нужни много ентусиазъм и идея. Парите не са чак толкова важни за началото на нов бизнес. Вижте защо и чуйте как Попов и екипът му ще събудят България в следващото видео:

Вижте също

Германия на ръба на предсрочни избори. Пучдемон се яви пред белгийския съд

Меркел опитва да състави правителство от три партии с различни концепции. След тежка нощ на …

Един коментар

  1. Za pensiya shte se virnat………
    Mantaliteta v bg prechi…..