петък , 14 декември 2018
Начало / Хайд Парк / Атанас Атанасов: Борисов е на финала на политическата си кариера. ГЕРБ се групира в два отбора – на Цветанов и Горанов

Атанас Атанасов: Борисов е на финала на политическата си кариера. ГЕРБ се групира в два отбора – на Цветанов и Горанов

„Бойко Борисов ще продължи да се плъзга по нанадолнището от Дондуков към Банкя, това е финала на неговата политическа кариера. От сигурно източници разбрах, че в ГЕРБ започва групиране около два отбора за поделяне наследството на Борисов – на Цветанов и на Горанов“. Това заяви лидерът на ДСБ Атанас Атанасов.

„Показното убийствона свързвания с ГЕРБ бизнесмен Петър Христов е директна стрелба срещу властта, срещу корупцията, срещу модела на Борисов. Категорично в това убийство има политически мотив – някой не е доволен от модела на упражняване на властта“, смята Атанасов.

„Замислете се – на кого властта продава Общинска банка? Отвсякъде мирише на контрабанда на гориво. Спомняте ли си пуническите войни на Ваньо Танов с „Инса ойл“? Сега Ваньо Танов го няма, „Инса ойл“ си купува банка“, допълни лидерът на ДСБ.

Вижте целия разговор с Атанас Атанасов във видеото, а още теми от „Хайд парк“ гледайте ТУК!

Вижте също

Татяна Дончева: Акцията срещу кмета на Септември е продуктово позициониране на новия антикорупционен орган. Гейското лоби в България е достатъчно мощно, за да прокара Истанбулската конвенция

Защо акцията на спецпрокуратурата срещу кмета на Септември Марин Рачев беше толкова грандиозна? На този …