събота , 23 юни 2018
Начало / Новини / Астрология за политическа (зло)употреба

Астрология за политическа (зло)употреба

Новото правителство се създаде под манията за ретроградния Меркурий. Какво означава тази игра и защо астрологията превзе политиката – по тези въпроси Люба Кулезич разговаря с астролога Филип Филипов.

„Астрологията трябва да бъде на едно сериозно научно ниво, както е било и както е в останалите държави. По същество е разумно и адекватно всяка една държавна власт да се съобразява по възможно най-добрия начин с космичните процеси“, категоричен е астрологът.

„Когато един народ си избере три пъти един и същ човек да го управлява, това е не просто воля на народа, но и воля на божественото. Това не са случайни неща“, убеден е астрологът.

„Фактът, че в демократична България един човек и една партия са избрани три пъти – ние трябва да се съобразим с това нещо. Точка. Трябва да се опитаме да видим, че този човек все пак прави някакви усилия. Аз виждам, че г-н Борисов все пак е положил сериозни усилия да спази някакви астрологични закони. Това е похвално в чистия смисъл на думата, без политически пристрастия“, допълни още Филипов.

„Астрологът, който съветва правителството, избра не просто ретрограден, а стационарен Меркурий. Тоест, планетата не се движи изобщо. Това означава, че информацията за всички документи, договори, споразумения ще бъде фиксирана“, обясни още астрологът.

Вижте целия разговор в следващото видео!

 

Вижте също

Румен Радев и Александър Вучич обсъдиха проблемите на българите в Сърбия. За какво се договориха?

Президентът Румен Радев и сръбският му колега Александър Вучич се срещнаха с българската общност в …

3 коментара

  1. Дървосекачът

    …Whisky ?! … Tango ?! … Foxtrot ?!
    или ШикФронтално – тоя банкянскио Е Еманацията на Опитите за гавра с Нас-Всички !, които ‘наште’ шлякат Йощ от 1944та та И до ДенДнешен.

  2. С риск и аз като Люба да се наредя слред невежите хора бих желал да изтъкна, че това е пълен Bullshit. Или на чист български – пълен ташак! Смесване на държавност с астрология – сериозно?! В кой век живеете, бе, хора? То какво излиза, че за да се води разумна политика, трябва да се допитваме първо до ретроградния Меркурий. Това граничи с шаманизъм и суеверията на Античността и Средновековието. В 21. век в Европа няма място за суеверия от Античността. Ни най-малко пък в политическата сфера. Това че на някой не му се получава не се дължи на ретроградния Меркурий, а на личната му некомпетентност – да не използвам друга дума – некадърност. Цачева не била избрана за презедент заради „тъмна луна“ – пхахахаха… глупости! И между другото, тоя шарлатанин да не би да си търси работа? Няколко пъти спомена, че настоящият астролог на правителството не бил компетентен, целува на Бойко ръка (а и други анатомични органи)… има някаква игра тука. Май му се става астролог на кабинета Борисов III. Силно се надявам, че това не е официална позиция и че не се заплаща с прите на данъкоплатците.

  3. Павлина Долашка

    Поздравления за астролога Филип Филипов! Винаги е бил точен и ясен. Дано добре да Ви чуят и се съобазят с Вас!