петък , 23 март 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Астрологът Силва Дончева: Бъдещето за България е мрачно

Астрологът Силва Дончева: Бъдещето за България е мрачно

В навечерието на Великден може би изглежда крайно неканонично, да се говори за астрология, за вяра и за политика. Но астрологът и историк Силва Дончева има начин да свързва тези три компонента в един разговор за бъдещето ни. Според нея, има връзка между звездните предсказания за България и християнската ни вяра.

„За България – бъдещето ни в следващите няколко години е доста мрачно“, смята Дончева.

„Защото през 2010-21 година има някакъв голям обрат и вероятно и ново начало. Хороскопът е такъв, че планетата на трансформациите, която носи изключително нови моменти, но през болка и страдание, се качва най-високо. Става въпрос за Плутон в съчетание със Сатурн. Те правят съвпад през януари 2020 г. и за съжаление този съвпад е точно на върха на българския хороскоп. Това означава изключително тежки събития и същевременно голяма трансформация, голяма болка и ново начало“, пояснява астрологът.

„Един съвпад на Юпитер и Сатурн във Водолея предполага изключително революционна обстановка, изключителни изненади, изключителни сътресения, като се почне от природни процеси.

Плутон те изкарва с „хастара навън“ – свършва един цикъл и започва друг цикъл, но обикновено тази промяна е свързана с болка, със страдания, с икономически събиития. Плутон е планета, която управлява банките, международния Валутен фонд, Валутния борд – т.е. парите на хората в банките. Очаква се в международен план да има големи финансови промени, който могат да рефлектират в България.

Също така Плутон много „натиска“ хороскопа на България и това означава заплаха за имоти, дори за териториалната цялост на страната“, казва още Дончева.

„Църквата, по една или друга причина, може би и политическа, може би финансови, не иска да си припомни или съвсем нарочно е забравила кодовете на астрологията, които са в Новия Завет.

Евангелията са директни препратки към астрологията. Ако човек е астролог, четейки Новия Завет, той чете все едно книга по астрология.

Когато Христос идва преди две хиляди години, той идва с въвеждане на една нова епоха. Чисто атрономически, тогава са се сменили епоха на Овен с епоха на Риби. Това е един огромен цикъл, който е много хиляди години. И той всъщност бидейки, Този, който Е, той въвежда един космически цикъл, въвежда една нова астрологическа епоха, епоха на Риби.

В момента ние правим следващия момент в  христянството, следващата епоха – Водолей сменя Риби“, пояснява Дончева.

Тя смята, че Борисов е герой на своето време.

„Но при него има римска част, нас ни управляват римляни, като прераждане. Там политиката е „Разделяй и владей“, перфектно се управлява, политиката на „Хляб и зрелища“. И прераждането е такова, римско.

Нас не ни управлява човек от Банкя, нас ни управлява, човек, който е бил в Рим.

Американските президенти също са „римляни“, когато човек отиде във Вашингтон, той вижда един Рим“, категорична е Дончева.

По отношение на това дали ще има скоро нови избори, тя смята че до една година ще сме изправени пред подобна ситуация.

„Очаква се през 2018 г. да се появи нов субект – нова личност или нова партия„, заявява Дончева.

Какво още сподели атрологът Силва Дончева, вижте в следващото видео:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …