четвъртък , 27 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Честно Казано / Асен Йорданов: Запорирали са ми всичко по искане на марионетката на Борисов в Бургас
LYUBA_NEDYALKOV картинка

Асен Йорданов: Запорирали са ми всичко по искане на марионетката на Борисов в Бургас

Една от най-големите германски телевизия ARD излъчи едночасов филм за „свинските черва на корупцията в България“. Издателят на сайта за разследваща журналистика „Биволъ“ Асен Йорданов е един от героите в него.

С него за това защо в чужбина ценят работата му, а у нас „го ритат по кокалчетата“ Люба Кулезич разговаря по скайп връзка за „Честно казано“.

Дори само това, че „Биволъ“ има висок акредитив за своята работа в европейски и американски медии и е широко цитиран в руски, израелски и др. медии, е положителен резултат, който създава ясна алтернатива на пропагандната дезинформация, която се излива от българските медии, коментира той.

„Минал съм през всичко – от съдебни дела, през опити за подкупване до опити за убийство.

В момента ми е запорирано цялото имущество, заплатата, банковите сметки, защото това е по искане на марионетката на Бойко Борисов – кмета на Бургас.

Аз съм единственият, който от години води дела, и то успешно, срещу незаконното изсичане, на което Димитър Николов е подложил дъветата в Бургас“, каза той, като разкри подробности около случая.

Аз два пъти печеля делата, но се издават непрекъснато нови заповеди за изсичане след всяко, обясни Йорданов, като по думите му става дума за усвояване на много пари от фирми, които вършат тази работа.

Чуйте подробности за „престъпната репресия“ на НАП, по думите му, срещу един разследващ журналист:

Вижте също

lyubasirakov

Люба Кулезич vs адв. Антон Сираков: За правото на въпроси и правото на отговор

Адвокатът на Маргарита Михнева – Антон Сираков, поискал право на отговор при нас. От нейно …

5 Коментари

 1. P.S.

  „I KEEP six honest serving-men
  They taught me all I knew;
  Their names are What and Why and When
  And How and Where and Who…“

  Йорданов, Йорданов,Йорданов, Sir … :) Надявам се, поне, Вие, някой ден, да вземете истинско интервю от Кулезич за това „Kой“ я наби на улицата, дори без малко не й извади окото и какво беше това Бойковото „Люба, Обичам те“. До тогава, по – скоро ще вярвам на посланието на банкнотата от един долар “ In God We Trust“! Това струва за мен тази истина на Кулезич – 1 dollar! За останалото Бог с Нами. Амин. Да бъде…

 2. Йорданов, Йорданов,Йорданов, Sir … :) Надявам се, поне, Вие, някой ден, да вземете истинско интервю от Кулезич за това „Kой“ я наби на улицата, дори без малко не й извади окото и какво беше това Бойковото „Люба, Обичам те“. До тогава, по – скоро ще вярвам на посланието на банкнотата от един долар “ In God We Trust“! Това струва за мен тази истина на Кулезич – 1 dollar! За останалото Бог с Нами. Амин. Да бъде…

 3. Георги Стефанов

  Асен Йорданов е един от най-доблестните разследващи журналисти не само в България, но и в Европа. Не случайно злобеят по негов адрес всички продажни медии на Пеевски. А и долният трол с псевдоним Прокопиев. Дръж се , Асене, народът е с теб!

 4. Прокопиев, децата ти хранят ли се с тролски пари? Да се задавят и те и ти! Предател Мръъъсен!

 5. Прокопиев

  Един от най-големите рекетьори превърнал използването на Медиите като бухалки – Асен Йорданов се жалва пред едно от протежетата на Цветан Василев. Просто поредното доказателство за това в какви добри взаимоотношения са в момента Василев и Бивол и това, че именно Василев ги издържа в момента и използва да нападат неудобните му хора. В интернет можете да прочетете много интересни неща за връзките между тези престъпници.