понеделник , 16 юли 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Арман Бабикян: Поведението на Румен Радев беше повече от адекватно

Арман Бабикян: Поведението на Румен Радев беше повече от адекватно

Поведението на новоизбрания президент Румен Радев, колкото и да ми е трудно да призная – и на г-жа Корнелия Нинова, беше повече от адекватно. Нямаше самовлюбено и самозабравено хвърляне по посока на това колко успешна кампания е направила БСП, колко голяма партия е и какъв потресаващ успех е постигнала БСП, защото всички съзнават, че това не е вярно.

Това коментира политическият пиар експерт Арман Бабикян в предаването „Просто Диков“ по Би Ай Ти.

„Голямата грешка на Борисов, освен непремереното му желание за власт и любов към егото му, е, че хората около него не разбраха, че не се води мач по хоризонталата между „лявото“ и „дясното“. Всъщност това, което се произведе в урните на втория тур, беше „тоталитаризъм“ срещу „демокрация“, смята още експертът.

По думите му премиерът Бойко Борисов е показвал константен характер, защото „той никога не е признавал че е виновен за каквото и да е“.

Фактът че обвини за загубата си ДПС, БСП, ДСБ на Радан Кънев, и въобще всичко, което му хрумна, не ме изненадва, каза още Арман Бабикян.

По думите му начинът, по който управлява Борисов, не е различен от всеки друг тоталитарен режим.

Вижте целия коментар на пиар експерта в следващото видео:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …