неделя , 24 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Арман Бабикян: Наближава моментът, в който дясната и лявата половина на БКП – ГЕРБ и БСП, ще се съберат

Арман Бабикян: Наближава моментът, в който дясната и лявата половина на БКП – ГЕРБ и БСП, ще се съберат

„Сиропът“ на равносметката, с който ни залива служебното правителство, е нещо нормално и върши работа дори на Бойко Борисов, който иска и има неистова нужда да бъде страдащо опозиционен няколко месеца. На него му пречи да изглежда „онзи от властта“ на предстоящите избори. Има нужда да се оплаква и да е несправедливо гонен.

Това коментира в „Просто Диков“ пиар експертът Арман Бабикян.

Той попита защо масово отстранените от служебното правителство областни управители се възприемат като политически фигури и никой не задава въпроса на бившия премиер дали така – чрез тях и шефовете на регионални дирекции, е купувал изборите.

В желанието си да изглежда пострадал и прогонен Борисов съобщи формулата за вземане на изборите от ГЕРБ, добави той.

Според експерта може да се наложи Борисов да подаде оставка дори да се окаже първи на изборите. Дори да сформира мнозинство, срещу него ще има поне сто народни представители, които са категорично против това управление, прогнозира Бабикян.

Според него извън парламента ще останат минимум две, най-вероятно три „силно кресливи и вбесени десни опозиционни групи“.

Наближава и момента, в който дясната и лявата половина на БКП ще се съберат най-после, предвиди още той, визирайки ГЕРБ и БСП.

Арман Бабикян обърна особено внимание и на речта на президента Румен Радев на 3 март, като отбеляза, че много рядко се е случвало да чуе имената на всички народи, участвали в Руско-турската война, а не само на руския, както и определението „османско иго“ вместо „турско робство“.

Има два въпроса – защо Алексей Навални е още жив и дали Владимир Путин не е решил да се раздели с премиера Дмитрий Медведев. Това коментира пък той по повод 50-минутния филм на Навални, подплатен с документи и видео кадри, за това, че на Медведев под различна форма са му били подарени скъпи имоти, имения, яхти и други скъпи подаръци на стойност над 1 млрд. евро, през благотворителни фондации и др.

Чакат ли ни избори до дупка и запътили ли сме към началото – чуйте целия коментар на пиар експерта Арман Бабикян:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …