понеделник , 16 юли 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Антон Тодоров от ГЕРБ: Давам на съд двама депутати за клевета

Антон Тодоров от ГЕРБ: Давам на съд двама депутати за клевета

Антон Тодоров от ГЕРБ застана пред камерата на Би Ай Ти и „Просто Диков“ в коментар за по темата за режима на БКП, наследниците БСП и съдебните войни.

„Казах неща, които трябваше да бъдат говорени още преди 28 години. Трябваше тази партия, която се смята за наследник на престъпната БКП, да се извини поне на българските граждани. И двамата сме живели по онова време. Нямам един добър спомен“, коментира Тодоров.

По думите на депутата, БСП вреди страшно на България и спрямо нея трябва да има много твърда политика. Тодоров коментира и твърденията, че баща му е бил съден за убийство с мотика.

„Другата седмица завеждаме две дела срещу двама, които си позволиха на 19-ти да изричат обиди и клевети по мой адрес. Има и разни журналисти, които си позволяват да ме наричат в статии измекяр“, заяви Тодоров и е категоричен, че те трябва да отговарят за действията си.

„Комунистите и социалистите разбират само когато бъдат глобявани. Като им бръкнеш в джобчето“, заяви още той.

Таско Ерменков от БСП за България каза, че знае, че Тодоров го дава на съд и чака с нетърпение да чуе обвинителната теза. „Нека да ме съди. Ще бъде удоволствие“, заяви Ерменков като обясни какво значи според него репликата „политически травестит“, която е отправил към колегата си от ГЕРБ.

„Антон Тодоров най-вероятно в момента се опитва да направи онова, което се казва – замазване на минали грехове към сегашните управляващи“, каза още той.

Вижте повече за съдебните войни в парламента в следващото видео:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

3 коментара

  1. !!! БОЛШЕВИШКА ТЕЛЕВИЗИЯ, ПОСТОЯННО МИ ТРИЯТ КОМЕНТАРИТЕ?!?
    „ПРОГРАМНИЯТ ДИРЕКТОР“, много често избирателно налага ЦЕНЗУРА, може би защото НЕ ИСКА И НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВЯ С ИСТИНАТА!!!

  2. Николай Рибаров

    „… напуснах ДКМС доста преди да падне Живков…“ „… в началото на октомври 1989 …“ … ей, аман от клоуни (да ми простят артистите, които правят изкуство!). Жалко, че се изгуби някъде тезата за проверка на психичното здраве на кандидат-депутатите…?

  3. Браво на Антон Тодоров! Само така трябва да се процедира с червените престъпници. Мисля, че БСП тепърва ще ядат бой в парламента от Тодоров и Гърневски – двете остриета на ГЕРБ, които изключително уважавам.