сряда , 21 ноември 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Антоанета и Цветан Василеви в интервю за Би Ай Ти: Банкерът и съпругата му проговарят пред Люба Кулезич

Антоанета и Цветан Василеви в интервю за Би Ай Ти: Банкерът и съпругата му проговарят пред Люба Кулезич

Охраната на главния прокурор Сотир Цацаров „нежно и фино“ сръга Стажанта и не му даде възможност да зададе въпросите си към обвинител номер едно в държавата.

И докато обвинител номер 1 в държавата категорично отказва да отговори на въпросите на Би Ай Ти, водещата на „Честно казано“ Люба Кулезич се срещна с Цветан и Антоанета Василеви в Сърбия по повод опита за репресия на Цацаров към дъщеря им Радосвета.

„Срещнах се с Бащата Цветан Василев и майката Антоанета Василева“, обясни журналистката в ефира на „Просто Диков“.

„Дъщеря им е била подложена на натиск, репресия, заплаха от човека с най-много власт в държавата – главния прокурор Сотир Цацаров. Момичето получава шок, когато разбира, че трябва да бъде арестувана и срещу нея има червена бюлетина на Интерпол. Само че, този факт не е посочен в официалната страница на организацията.

Каква е целта Радосвета Василева – доктор по право в два университета да бъде подложена на този рекет? Целта на тези хора е да арестуват Радосвета, да й обръснат главата и по този начин – с рекет, да домъкнат тук Цветан Василев. На мен това ми се видя канибалско намерение“, категорична е Люба Кулезич.

Вижте целия разговор във видеото, а още от „Просто Диков“ – ТУК!

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

Един коментар

  1. Падение за Кулезич ! Много пари трябва да е получила. Ще се превърне във втори Барекоев. Името и ще бъде мръсна дума в българската журналистика ! Но старостта иска грижи и пари – лифтинги , мезо , скалпел, кремче , парцалки и парички настрани за стари дни.