понеделник , 24 април 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Жива връзка / Анна Пелова – дигиталният номад по стъпките на големите предприемачи
KNIGA

Анна Пелова – дигиталният номад по стъпките на големите предприемачи

Предлагаме ви среща с една млада дама, която определя себе си като дигитален номад. Тя е Анна Пелова. Избрала е да обикаля света и да се среща с влиятелни предприемачи, за да запише техните истории.

„За мен е много важно, каквото и да правят, да се свързвам с хора 20-30 години по-големи от мен и да се уча от техния опит. Няма значение колко са богати и успели, за мен е важно златото в ума им. Моята страст е да се науча от тях и да видя как срещата ме променя“, разказа Анна Пелова.

Книгата, в която събира историите на успелите хора, се казва Founders and The Underdog. Авторката признава, че търси основно вдъхновяващи хора с история.

„Не е важно да си успял. Аз търся хора с история. Много от тях са започнали от бедните села в Индия или каравана в Америка и са стигнали много високо. За мен тази история е много ценна, защото тя показва, че след като този човек може да го направи, то всеки може“, признава младата писателка.

Вижте целия разговор с нея в следващото видео:

Вижте също

lazar

Съветите на Лазар: Какво чистят детокс диетите – нас или портфейла ни

Повечето от т.нар. детокс диети, изключително популярни в настъпващия пролетен сезон, детоксикират само нашите портфейли, …