събота , 19 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Спорно за спорта / Ангел Колев: Нападнаха ни озверели фенове на ЦСКА, за първи път виждам такова нещо
SPORT_ANGEL_KOLEV картинка

Ангел Колев: Нападнаха ни озверели фенове на ЦСКА, за първи път виждам такова нещо

Участвал съм в десетки мачове като футболист и треньор, но такава ненавист, като в очите на тези фенове, не съм виждал никога. Как може между два софийски клуба с такава история да се получи такова нещо в XXI век? Ала ние не търсим възмездие.

Това коментира пред „Спорно за спорта“ треньорът на „Локомотив“-София Ангел Колев по повод грозните сцени на стадион „Българска армия“ след мача ЦСКА-Локомотив (завършил с 2:1), когато фенове на червените от трибуните се спуснаха да бият част от играчите на железничарите.

„Изключително съм разочарован и ми е гадно и болно да го коментирам. Това е недопустимо за стадион като „Българска армия“.

Това не са привърженици на ЦСКА, а хора, които отиват да създават безредици. Игнорирам ги, защото това не са хора, които обичат футбола“, сподели Колев.

Той разказа, че двама негови играчи са били затиснати преди и малко в тунела, като е имало дърпане, ударен е бил Емил Виячки, а един от феновете се е добрал до съблекалнята, където едва е бил избутан в последния момент. За щастие сериозно пострадали футболисти няма.

Според Колев е имало десетина стюарди, които не са направили нищо, за да спрат тези момчета. Не е имало и полиция, тъй като мачовете се охраняват от частна фирма.

„Не знам каква е причината, може би че елиминирахме ЦСКА за Купата на България. Освен да използвам възможността да им се извиня официално за това, но в крайна сметка това е футболът“, заключи Ангел Колев.

По думите му никой от ръководството на ЦСКА не е поднесъл извинения.

Вижте също

ludogorec

Домусчиев се хвали със стадиона. Херо доволен от дебюта си

Тимът на Лудогорец победи отбора на Судува с 2:0 в първия плейофен мач в турнира …