четвъртък , 19 юли 2018
Начало / Код 11-13 / Ангел Джамбазки: Смъртно наказание и разселване ще решат проблемите с напрежението в махалите

Ангел Джамбазки: Смъртно наказание и разселване ще решат проблемите с напрежението в махалите

Евродепутатът Ангел Джамбазки гостува в студиото на Код 11-13 и коментира напрежението в Асеновград, причините за агресията и как може да бъде решен проблема.

„Перта и Динко имат много лоша провокаторска роля. Тези хора се стремят по всякакъв начин да се набутат в чисто граждански протести, организирани от хората, които имат основания за това. Тяхната задача е да провалят такива неща. Тези двама души не трябва да бъдат снимани и отразявани, защото става новина“, категоричен е Джамбазки.

По думите му, интеграцията през последните години е бил свързан със смяната на думата цигани с роми, а за това са похарчени изключително много пари.

„Аз съм привърженик на смъртното наказание и е мое убеждение, че когато един човек развърти брадва и е способен да убие български деца, няма място в обществото. За хора, които могат да нападат възрастни хора с моторна резачка, трябва да има смъртно наказание. Затворът няма да ги превъзпита“, категоричен е Джамбазки и припомни убийството на Вероника от Велико Търново. Според него трябва да има разселване на хората и не трябва да има махали.

Той коментира и отношенията с Македония.

Вижте повече в следващото видео:

Вижте също

Финансовият журналист Кузман Илиев: Паниката на „Уолстрийт“ от вчера е симптом за това колко много напрежение има на пазарите

Какво се случва след паниката от вчера заради сриването на „Уолстрийт“? Може ли да се …

Един коментар

  1. Тези от ВМРО са на власт от десетки години. ЗАЩО? не решиха циганския проблем ЗАЩО? Партии с водачи от ДС създадоха етничаски проблем на БЪЛГАРИЯ ползвайки десетки години езика на омразата. Стратегията на ДС е разделяй и владей. С тази политика лесно се граби трудът на гражданите на разделеното етнически общество. С езика на омразата НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ изгониха от България по вече от два милиона български граждани от родината. И ВИЕ от BIT да ми каните евро депутат за интервю от тези партии, говори на нас зрителите колко сте неподготвени по темата. Този евро депутат е против българските граждани живеещи в чужбина да гласуват, защото добре знаят,че няма да гласуват за партии създадени от ДС. Ако ще гледам по BIT същите мутри който гледаме по другите телевизии да водят същата пропаганда аз няма да ВИ гледам. ЗАЩО??? ВИ БЕШЕ ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ СЛЕД КАТО НЯМА ДА СТЕ РАЗЛИЧНИ……